Probleme pentru Contra cu Muntenegru: "Nu-l vom forţa". Cote speciale pe victoria României!

România este favorită la casele de pariuri online în meciul cu Muntenegru - primul pe care "tricolorii" îl vor susţine în Liga Naţiunilor. Gazeta Sporturilor scrie că selecţionerul a conturat în mare primul "11" pe care îl va trimite în teren la meciul care se va desfăşura fără spectatori, la Ploieşti. 

În acest moment Cosmin Contra (are 8 titulari cerţi, singurele dubii fiind legate de trei posturi din echipă. "Guriţă" ar prefera să meargă pe mâna lui Bancu și Mitriţă în banda stânga (în locurile lui Toșca şi Maxim), în vreme ce în atac prima opţiune ar fi Ţucudean, şi nu atacantul lui Ludogoreţ - Keşeru. Asta face ca primul "11" al României cu Muntenegru să arate astfel: Tătărușanu - Benzar, Săpunaru, Chiricheş, Bancu - Stanciu, Pintilii - Chipciu, Budescu, Mitriţă - Ţucudean.

Deschide cont și pariază pe victoria României la o cotă mărită de 50.00!

La conferinţa de presă de astăzi, Contra a anunţat că sunt şanse mici ca Bicfalvi să fie pe teren la debutul în competiţie. "Jucătorii sosiți de la tineret au răspuns bine și pe viitor vor mai face și alții pasul. Nu le pot da numele acum. Mâine voi decide echipa. Bicfalvi a resimțit niște dureri, probabil nu-l vom forța mâine. E important să câștigăm grupa, pentru că nu am mai făcut-o de mult timp. Ar fi extraordinar și ne-ar da mare încredere pentru preliminariile pentru Euro 2020. Nu mă interesează cine va purta numărul 10, băieții își vor decide numerele", a anunţat selecţionerul României.  

Contra s-a referit şi la grupa în care a fost repartizată România în Liga Naţiunilor. "Primul joc este important! Serbia și Muntenegru se aseamănă. Sunt echipe care își doresc să câștige fiecare meci, care au o atitudine agresivă chiar și când nu are mingea. Va trebui să încercam să nu le oferim multe oportunități. Ei ne vor lăsa să-i atacăm, noi va trebui să facem un joc de calitate și să înscriem. Orice victorie e importantă, și dacă o să fie 1-0 cu Muntenegru e bine. E important să plecăm cu victorie", a mai spus Contra.

Cele două naţionale s-au întâlnit până acum în trei partide, iar România a izbutit cea mai clară victorie - un 4-0, într-un amical disputat înainte de Euro 2008. Oaspeţii de mâine şi-au luat revanşa în preliminariile pentru Mondialul din rusia - după un 1-1 la Cluj, muntenegrenii au câştigat cu 1-0 returul de pe propriul teren şi au blocat calea tricolorilor către turneul final mondial din această vară.   

Pariază pe victoria României cu Muntenegru la o cotă mărită de 10.00!

În precedentele preliminarii, pentru Campionatul Mondial din Rusia, România a debutat cu o remiză - contra muntenegrilor. Chiricheş crede că nu se va mai întâmpla asta acum. 

"Sper să facem un joc bun și să câștigăm. Nu am mai jucat un meci oficial de mult, dar ma simt bine din punct de vedere fizic. Dacă Mister are încredere în mine și mă vede ca pe un lider, mă bucur să port banderola. E o mândrie să joc pentru echipa națională. Cred că va fi straniu să jucăm fără spectatori. E o grupă grea, cu echipe puternice, fiecare are șansa ei", a declarat Vlad Chiricheş la conferința de presă.

Cele mai bune patru echipe din fiecare serie valorică a Ligii Naţiunilor vor accede la barajul de calificare pentru Euro 2020, dar asta doar în cazul în care ele nu vor reuşi asta în cadrul preliminariilor clasice. Ajunse în play-off, cele patru echipe vor disputa semifinalele într-o singură manșă (pe terenul echipei cu o linie de clasament mai bună în grupele Ligii Națiunilor).

Finalistele urmează să se confrunte tot într-o singură manșă (gazda va fi trasă la sorți), iar câștigătoarea se va califica direct la Euro 2020. Dar conform formatului Ligii Naţiunilor, şi echipele din ultima ligă valorică (D) vor avea o reprezentantă la turneul final european de peste doi ani.

Deschide cont și pariază pe victoria României la o cotă mărită de 50.00!

Intră AICI pentru detalii despre această ofertă!

 

Pariază pe victoria României cu Muntenegru la o cotă mărită de 10.00!

Amănunte despre ofertă găseşti AICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!