Probleme pentru Barcelona - Messi refuză prelungirea contractului!

Supărat că fiscul spaniol l-a scos dator, scandal în urma căruia a primit alături de tatăl său o condamnare la 21 de luni de închisoare, Messi a provocat un tsunami la Barcelona prin refuzul de a semna o nouă înţelegere cu clubul catalan. Starul argentinian, care este sub control judiciar, mai are contract cu Barca până în vara lui 2018. Şefii clubului i-au propus încă din această vară un nou contract lui Messi, care a anunţat acum că vrea să aştepte până la finalul acestuia pentru a lua o decizie. 

Presa din Spania scrie că "de vină" pentru noua atitudine a lui Messi nu e străin nici Pep Guardiola. Antrenorul lui Manchester City a declarat de nenumărate ori că va face tot ce-i posibil pentru a-l aduce pe fostul său jucător în Anglia. "Pare un scenariu SF, dar totul depinde de modul în care Guardiola va pune problema", au scris şi englezii, care adaugă faptul că Messi are foarte mare grijă de viitorul său. Iar acesta poate fi la City, dovada refuzului său de a semna acum cu Barcelona o noua înţelegere. Leo nu exclude nici posibilitatea speculată de presa din Argentina, conform căreia ar urma să-şi încheie cariera la Newell’s Old Boys, echipa la care a evoluat în perioada junioratului.

Președintele catalanilor, Josep Maria Bartomeu duce acum muncă de lămurire cu tatăl lui Messi, ştiut fiind faptul că acesta are o foarte mare influenţă în luarea deciziilor de către starul Barcei. Conform presei catalane, Bartomeu l-a rugat pe Messi senior măcar să răsfoiască noul contract până se vor întâlni la negocierile din luna ianuarie. 250 de milioane de euro este clauza de reziliere a lui Leo Messi cu Barcelona.

"Nu vreau să întru în istorie că președintele care l-a pierdut pe Messi!", a declarat recent președintele catalanilor, Josep Bartomeu. Acesta îi pregătește un contract uriaș lui Messi, de peste 25 de milioane de euro pe sezon pentru a-l convinge să semneze prelungirea contractului. Barcelona i-a prelungit recent contractul lui Neymar, iar în curând va semna o nouă înţelegere şi cu Luis Suarez. 

 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi