Probleme la Santa Cruz înaintea meciului cu Botafogo

botafogo-x-santa-cruz.jpg

În etapa a 13-a din prima ligă braziliană astăzi de la ora 22:00 Santa Cruz o va găzdui pe Botafogo. Cele două formaţii sunt vecine de clasament pe locuri retrogradabile.

Fără victorie de patru jocuri echipa pregătită de către Milton Mendes are probleme de efectiv în perspectiva jocului de diseară.

Fundaşul stânga Allan Vieira şi atacantul Wallyson n-au făcut deplasarea datorită unor probleme medicale. Cum Vieira a fost utilizat în centru în ultima etapă datorită accidentării lui Neris (va rata şi acest meci) este foarte probabil ca tânărul Luan Peres să înceapă din primul minut.

Cea mai mare problemă a celor de la Santa Cruz este însă la mijlocul terenului, acolo unde încă n-a fost găsit un număr 10 ideal. Lele a fost utilizat acolo în ultima etapă, dar jucătorul în vârstă de 28 de ani este suspendat pentru duelul de diseară. Daniel Costa ar fi o altă opţiune, dar el a solicitat să fie lăsat să plece. Wallyson, care este în general a treia opţiune pe acel post, va lipsi de asemenea şi el.

  • 1.75 este cota pentru victorie Botafogo la Unibet.ro (ar fi al cincilea eşec la rând pentru Santa Cruz)
  • 1.87 este cota pentru Botafogo total goluri peste 1.5 la Betano.ro (9 goluri a primit Santa Cruz în primele 5 deplasări din acest sezon)
  • 1.90 este cota pentru peste 2.5 goluri la Netbet.ro (în ultimele două etape ambele echipe au avut partide cu peste 2.5 goluri)

 

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta!

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi