Probleme forum Pariurix.com

Dupa cum probabil majoritatea celor care frecventati forumul Pariurix.com ati observat, in ultimele zile avem ceva probleme cu forumul. S-a facut update la server si cum scriptul forumului este vechi acesta nu mai este compatibil. 

pariurix.png

Va dura cel mult 2 saptamani pana ce forumul va fi din nou la capacitate maxima. Nu-l veti mai gasi la adresa www.f.pariurix.com, ci va fi incorporat in site-ul www.pariurix.com. Pana atunci cei care pot sa posteze (am observat ca unii au posibilitatea aceasta) pot continua sa posteze in jurnale si in celelalte subiecte.  Celorlalti le cerem scuze si le promitem ca dupa revenire vom avea un forum unic in Romania (ne referim la nisa pariurilor sportive). 

Probleme au fost si inca mai sunt cu cele doua sectiuni de concursuri. Cei care intampinati probleme (altele decat cele prezentate mai jos) dati clear cookies la browser sau schimbati browserul.

La concursul de predictii sportive aproape totul este in regula la momentul actual. Am inteles ca singura problema este ca nu s-a facut update la oferta. A instiintat programatorul si urmeaza sa rezolve aceasta problema.

La concursul biletul zilei din pacate la momentul actual nu putem vedea arhiva (cate bilete s-a jucat in ultimele zile, ce bilete s-au castigat etc). Ne da eroare la fel cum vedeti si voi cand accesati sectiunile respective. Cand totul se va rezolva o sa verificam si toti castigatorii vor primi premiile asa cum v-am obisnuit, in primele zile din saptamana urmatoare. Nu-i nevoie sa raportati bilete validate aiurea, oricum vom verifica in amanunt toti castigatorii, ca de fiecare data de altfel. 

Daca aveti o alta problema (in afara de cea ca nu puteti posta pe forum sau ca apar anumite erori) va rugam sa ne lasati un mesaj la oricare din articolele de pe site. In comentariu scrieti si adresa de mail unde sa va raspundem. Comentariile vor fi citite doar de catre AdminJr. (Laur1985). Personal nu ma pot loga pe forum si cand ma loghez nu pot posta, asa ca degeaba imi puneti intrebari acolo. Lasati comentarii, dar v-as ruga fara cele de genul ''cand isi revine site-ul?'' ''lipsesc meciuri din Singapore si din Cupa Taiwan-ului la concursul de pronosticuri'', ''x-ulescu si-a validat gresit nu stiu ce pronostic la concursul biletul zilei''. Nu le pot rezolva acum!!!

Ne cerem scuze pentru aceste probleme neasteptate! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi