Prinşi în "ofsaid" de poliţie, doi fotbalişti au ajuns după gratii în America

Fostul jucător al lui Aston Villa, Liam Ridgewell (foto: în stânga) joacă de doi ani peste Ocean, în Major League Soccer. Acum e om de bază la Portland Timbers, unde a devenit prieten la cataramă cu Jake Gleeson. Cei doi au fost şi prieteni...de celulă la secţia de poliţie din Oregon după ce au fost prinşi băuţi la volan. Potrivit publicației americane Oregonlive, Ridgewell şi Gleeson au fost eliberaţi după ce s-au trezit şi după ce au achitat cauţiunea de 5500 de dolari fiecare. Prima lor înfăţişare în faţa instanţei va fi pe 16 noiembrie. 

Ridgewell şi-a început cariera la Aston Villa, unde a jucat timp de cinci ani înainte de a trece la marii rivali din Birmingham City, în 2007, unde a câștigat Cupa Ligii Angliei. A jucat apoi doi ani la West Bromwich, după care în vara lui 2014 s-a transferat în America. Anul trecut a câştigat Cupa MLS cu Portland Timbers, dar în acest sezon nu a prins nici măcar play-off-ul. 

În 2012, pe când era jucătorul lui West Bromwich, Liam Ridgewell a provocat rumoare după ce a postat pe contul de socializare o poză cu el la toaletă (foto: thesun.co.uk) şi cu hârtii...de 20 de lire sterline în mână. Asta în timp ce în faţa lui, pe jos, erau împrăştiate mai multe bancnote.

Acum, Liam Ridgewell va trebui să scoată bani buni din buzunar pentru a scăpa de justiţia americană. Alături de colegul său de echipă, fostul jucător al lui Aston Villa riscă o amendă uriaşă. În plus, cei doi vor fi pietoni ceva vreme. 

 

Foto: oregonlive.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi