Primul site de poker online licenţiat în România vă oferă bonus de până la 600 de euro!

Unul dintre site-urile de gambling care a intrat destul de rapid pe piaţa din România, fiind şi primul licenţiat în ţara noastră (vezi detalii) oferă jucătorilor de poker un bonus impresionant, de până la 600 de euro. Iată ce trebuie să știi pentru a obține în integralitate acest bonus.

Click aici pentru a lua un bonus minunat de până la 600 euro la poker!

bonus-poker-winmasters.JPG

 1. Deschizi un cont acum!
 2. Efectuezi o depunere de minim 40 RON în balanța de poker.
 3. Bonusul va fi eliberat treptat, pe măsură ce acumulezi puncte de jucător. Pentru fiecare 100 de puncte acumulate primești 10 euro bani reali în balanța de poker.
 4. Punctele se câștigă la toate turneele, la o rată de 16/1.
 5. Sumele din bonus care n-au fost eliberate în 75 de zile de la efectuarea primei depuneri vor fi anulate.

Termeni și condiții:

 1. Doar jucătorii deponenți care efectuează depunerea pentru PRIMA dată la winmasters Poker sunt eligibili pentru această ofertă.
 2. Pe măsură ce jucătorii strâng Punctele Jucătorilor Frecvenți la jocuri Cash (Ring) sau alte Turnee tranșele bonusului inițial la poker sunt acordate.
 3. Punctele sunt acordate jucătorilor pentru fiecare mână în care contribuie cu bani la pot, atâta timp cât mâinii respective i se percepe rake-ul.
 4. Punctele sunt câștigate în toate turneele, la o rata de 16 pentru fiecare €1/$1/£1 rake sau sumă de intrare în turneu.
 5. În jocurile de tip Play Money games jucătorilor nu li se acordă Puncte.
 6. Bonusurile vor fi acordate în tranșe în funcție de Punctele strânse de acel jucător: €10 pentru fiecare 800 puncte.
 7. Pe măsură ce jucătorii strâng puncte, sumele din bonus sunt acordate automat în contul acestora. Pentru a venea soldul Bonusului și soldul Punctelor la Poker winmasters, jucătorii pot verifica pagina “Contul Meu” din secțiunea winmasters Poker.
 8. Pe măsură de jucătorii continuă să joace, vor acumula Puncte și astfel tranșe ulterioare ale bonusului vor fi acordate automat.
 9. Jucătorii au la dispoziție 75 de zile pentru acumula necesarul de Puncte care să le permită să obțină Bonusul la Prima Depunere la Poker.În caz contrar, sumele neacordate în acest termen vor fi anulate.
 10. Această ofertă nu poate fi folosită în combinație cu altă ofertă de bonus la Poker.

Joacă poker online şi bucură-te de un super bonus!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi