Primul pont al lui Duckadam la Pariuri fără secrete

Primul pont al lui Duckadam pentru pariurix este pe meciul Hajduk Split – CSMS Iași, din preliminariile Europa League, și am spus în emisiune că e un pic surprinzător, fostul mare portar acordând încredere echipei lui Nicolo Napoli.

Avem o emisiune cu multe ponturi azi: pe lângă cel al lui Duckadam, v-am oferit și unul din handbal, în viziunea lui Marius Huțu, care are un început mai lent, dar suntem convinși că își va reveni.

Laurențiu are viziunea unei „bombe” la meciul Odd – Gianinna, din preliminariile Europa League. Cu o cotă ce ajunge aproape de 6!

Biletul zilei e format din două meciuri din EL și unul de tenis, care dau în total o cotă de 4,85, tocmai bună de pariat.

Am început de azi să difuzăm și ponturile voastre, primul privilegiat fiind Gialli Daniel, membru al celei mai mari comunități de pariori din România, el alegând o partidă din Peru, cu o cotă de 1,77.

Emisiunea conține și părerea mea despre falimentul Rapidului și despre șansele la titlu ale lui Dinamo, dar și un video haios-haios, pe care merită să-l urmăriți cu mare atenție.

Eu vă aștept mâine la Weekend magic și nu uitați să dați share la video-ul de mai jos pentru a putea continua emisiunea. Mulțumim și mult noroc!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi