Primul pariu online la Betano

În acest articol îți voi arăta cum poți plasa primul pariu la Betano (vezi aici site-ul casei de pariuri), indiferent dacă acesta este simplu, multiplu, în sistem sau cu baze. Voi porni de la ideea că ai deja un cont de pariuri la Betano sau că cel puțin știi cum să îți deschizi unul. În cazul în care n-ai un astfel de cont și ești în căutarea unui tutorial care să te învețe cum să îți deschizi unul, atunci îți recomand articolul: Ghid pariuri online Betano. Tot de acolo poți afla și cum se efectuează prima depunere.

PLASEAZĂ CHIAR ACUM PRIMUL TĂU PARIU ONLINE LA BETANO!

 

Cum găsesc meciurile și opțiunile de pariere care mă interesează?

Pentru a putea paria trebuie în primul rând să poți găsi meciurile și opțiunile de pariere dorite. Din fericire site-ul Betano este ușor de folosit, astfel încât poți găsi ușor ceea ce cauți. În partea stângă a paginii ai un meniu de unde poți alege sportul dorit și competiția care te interesează, după care meciurile din respectiva ligă vor încărca în centrul paginii. Dacă de exemplu vrei să pariezi pe meciuri de fotbal din prima ligă din Australia accesează: Fotbal – Restul lumii – Australia.

gasire-meci.png


Dă click pe meciul pe care vrei să pariezi pentru a deschide o fereastră cu toate pariurile disponibile la acesta. Apoi tot ce ai de făcut este să dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să-l adaugi pe bilet. Biletul de pariuri poate fi accesat din partea dreaptă a site-ului.
 

selectare-pariu.png

 

Cum pun un pariu single?

Este pariul cel mai ușor de plasat. Tot ce trebuie să faci este să completezi suma pe care vrei s-o pariezi în dreptul la ”Miză” și să apeși pe ”Pariază acum”.

 

Cum plasez un pariu multiplu?

Selectează toate pariurile dorite, iar acestea se vor încărca unul sub altul în biletul vitual. În partea de jos a acestui bilet ai mai multe opțiuni, cea care te interesează pe tine fiind penultima. Dacă pe biletul tău se află 4 meciuri, atunci opțiunea se va numi ”4 selecții”. Dacă biletul conține 7 meciuri, atunci ea se va numi ”7 selecții”. Completează suma dorită în dreptul acestei opțiuni și apasă pe ”Pariază acum”.

 

Cum plasez pariuri în sistem?

În funcție de numărul de meciuri de pe bilet sunt oferite mai multe sisteme din care poți alege. La un bilet cu patru meciuri ai de ales între:

  • duble - 6 combinații de câte două meciuri (sistem 2/4)
  • triple - 4 combinații de câte trei meciuri (sistem 3/4)
  • yankee – 11 combinații posibile: 6 duble, 4 triple și un pariu multiplu

Atenție! Miza completată de tine se va înmulți cu numărul de combinații pe care le conține respectivul sistem. De exemplu sistemul Yankee conține 11 pariuri, deci dacă tu completezi o miză de”5” atunci miza totală va fi de fapt de 55 RON.

Dacă biletul tău ar fi conținut 7 meciuri atunci ai fi avut de ales între următoarele sisteme: 2/7, 3/7, 4/7, 5/7 și 6/7. Iar dacă de exemplu vrei să pariezi 2 RON pe fiecare combinație din sistemele 5/7 și 6/7, atunci trebuie să completezi suma de ”2” în dreptul celor două opțiuni. Miza totală va fi de de 56 RON deoarece sunt un total de 28 de combinații posibile. Află de la PariuriX tot ce trebuie să știi despre pariurile în sistem!


Cum pun un pariu cu baze?

Un bilet cu baze este acel bilet unde poți selecta anumite meciuri care să trebuiască să iasă obligatoriu (baze) și meciuri între care să poți juca sistem. Pentru a selecta un meci ca bază, dă click pe butonul ”B” din dreptul lui exact ca în imaginea de mai jos. Eu am ales să joc un bilet cu două baze și un sistem de 3/5 între celelalte partide.

Alte opțiuni

Dacă vrei să închizi pariuri aflate în desfășurare pentru a lua o parte din eventualul câștig indiferent de ce se întâmplă mai departe cu biletul tău, atunci selectează din biletul virtual opțiunea ”Cash Out”. Dacă vrei să vezi o listă cu toate pariurile indecise selectează opțiunea ”Deschise”. Dacă în schimb vrei să vezi pariurile deja decise, atunci intră în ”Contul meu” și selectează ”Istoric”.

Dacă ai citit acest articol, atunci ai aflat cum poți plasa primul pariu la Betano (D.ONJN 172/30.01.2017), indiferent dacă acesta este single, multiplu, în sistem sau cu baze. Dacă accesezi link-ul următor vei vedea ce părere au alţi pariori români despre Betano: https://pariurix.com/discutii/betano-opinii-intrebari-i-asistena-pentru-probleme-56091.html.

Vezi ce simplu este să pariezi la Betano? Deschide cont acum!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi