Primul pariu la Sportingbet – cum fac cont și cum pariez la Sportingbet

Cum pariez la Sportingbet – află acum cum îți poți deschide un cont de pariuri și cum poți plasa primul pariu online. Simplu, rapid și fără bătăi de cap! Casa de pariuri online Sportingbet este recunoscută pentru serviciile de calitate oferite, motiv pentru care foarte mulți pariori aleg să joace aici, iar de aceea consider că acest tutorial va fi de folos pentru mulți pariori.

Pariază acum la Sportingbet, una din agențiile de pariuri de top din România!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL:

 1. Motive pentru a deschide cont la Sportingbet

 2. Cum deschid un cont

 3. Cum efectuez prima depunere

 4. Cum plasez primul pariu la Sportingbet
  4.1 Găsirea meciului care te interesează
  4.2 Plasarea de pariuri single
  4.3 Plasarea de pariuri multiple
  4.4 Plasarea de pariuri în sistem

 5. Cum efectuez prima retragere?

 

1. MOTIVE PENTRU A DESCHIDE CONT LA SPORTINGBET

Dacă ar fi să enumăr pe scurt câteva motive pentru care merită să pariezi la Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016), atunci acestea ar fi:

 • bonus atractiv pentru prima depunere ce poate fi descoperit printr-un CLICK AICI.
 • oferta sportivă este foarte bogată, atât pre-meci cât și live 
 • poți paria la orice oră din zi sau din noapte, atât de pe calculator cât și de pe dispozitive mobile 
 • site-ul Sportingbet este orientativ și ușor de folosit 
 • nu sunt percepute taxe pentru depuneri / retrageri, sunt acceptate foarte multe metode de plată diferite, iar depozitul minim este de doar 40 RON 
 • sunt oferite transmisii live video la unele evenimente live
 • staff-ul Sportingbet poate fi contactat direct în limba română prin live chat sau apel telefonic. Află mai multe!
 • sunt oferite promoții zilnice atractive la care pot participa și cei cu un buget redus 

Iar exemplele pot continua. Dacă ar fi să caut puncte slabe, n-ar fi prea multe de zis. Singurul lucru care îmi vine în minte este acela că pentru cineva care n-a mai pariat online până acum, etapele care trebuiesc urmate până la plasarea primului pariu ar putea da mici bătăi de cap. Dar acest lucru este valabil la orice casă de pariuri online. Dacă urmezi etapele de mai jos nu vei întâmpina nicio problemă! 

 

2. CUM DESCHID UN CONT

Pentru a paria, ai nevoie întâi de un cont de pariuri cu bani în el. Intră pe site-ul Sportingbet și apasă butonul ”Inregistrează-te” .Vei fi redirecționat către un formular de înregistrare unde trebuie să treci mai multe date. În primul rând trebuie să completezi lucruri precum nume, prenume, țară, adresă, localitate/oraș și data de naștere. Toate aceste date trebuie trecute exact cum apar în buletin pentru a nu întâmpina probleme mai târziu! De asemenea, trebuie să treci date de contact precum adresă de email și număr de telefon. Mailul va fi folosit pentru a activa contul de pariuri și pentru a-l recupera în caz că-l pierzi. De obicei nu vei fi contactat telefonic, dar totuși recomand să treci date reale.

În partea a doua a formularului va trebui să treci un nume de utilizator (username) și o parolă; cu aceste date te vei autentifica de fiecare dată în cont. De asemenea, trebuie aleasă o întrebare de siguranță și un răspuns; de aceste informații vei avea nevoie în cazul în care uiți datele de logare. Nu în ultimul rând, trebuie să selectezi leul românesc ca monedă a contului, să confirmi că accepți termenii și condițiile agenției și să apeși butonul ”Înregistrare”.

În imaginile de mai jos poți vedea un exemplu de formular completat pentru a înțelege mai bine exact ce trebuie să treci în fiecare căsuță.  Iar dacă ai nevoie de informații suplimentare, atunci cel mai bine accesezi acest articol: https://pariurix.com/cum-deschid-un-cont-la-sportingbet-si-cum-fac-depunere-de-bani.html

 

3. CUM EFECTUEZ PRIMA DEPUNERE

După ce activezi contul de pariuri dând click pe link-ul primit în mail-ul de înregistrare te poți loga în cont și poți efectua prima depunere. Apasă butonul ”Depozit”, după care se va încărca o fereastră de unde vei afla că depunerea minimă este de 40 RON. Plata se poate face cu cardul, prin transfer bancar, Paysafecard, Skrill, Neteller sau alte metode de plată.  

Deoarece depunerile prin card sunt cele mai utilizate, am decis să-ți prezint mai jos exemplul unei astfel de depuneri. Și pentru că se spune că o poză face cât 1000 de cuvinte, cred că poza de mai jos îți va fi mai folositoare decât dacă ți-aș spune ce trebuie completat în fiecare căsuță în parte. 

Află de la PariuriX mai multe informații despre depuneri și retrageri de bani la Sportingbet!

 

4. CUM PLASEZ PRIMUL PARIU LA SPORTINGBET?

4.1 Găsirea meciului care te interesează

Ce îmi place în mod deosebit la Sportingbet este faptul că pot găsi orice eveniment sportiv din maxim trei click-uri. De exemplu dacă vrei să pariezi pe prima ligă din România tot ce trebuie să faci este să dai click pe ”Fotbal” de pe pagina ”Sporturi”, după care va încărca un drop menu care conține o listă cu toate campionatele pe care se poate paria, incluzând România Liga I, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos. 

Dă click pe această ligă pentru a vedea  meciurile pe care poți paria sau cotele pentru 1x2. Pentru a putea plasa un pariu este necesar în primul rând să dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să-l pui, iar acest pariu se va încărca într-un bilet virtual accesibil din partea dreaptă a paginii. Dacă dai click pe mai multe selecții, atunci acestea se vor încărca pe bilet una sub alta. 

 

4.2 Plasarea de pariuri single

Acestea sunt pariuri pe câte un singur meci; se pot plasa accesând tab-ul ”Simplu” din partea de sus a biletului virtual. Tot ce trebuie să faci este să completezi suma în căsuța corespunzătoare pariului pe care vrei să-l joci, după care poți apăsa butonul ”Plasare pariu”. 

 

4.3 Plasarea de pariuri multiple

Sunt cunoscute sub mai multe nume: pariuri multiple, pariuri în acumulator, pariuri combo, bilet simplu etc. Indiferent de denumire este vorba de un bilet cu mai multe meciuri unde toate selecțiile trebuie să fie corecte pentru ca biletul să fie câștigător. Pentru a pune un astfel de pariu selectează opțiunea ”Combinat” și completează cu suma dorită căsuța din partea de jos a biletului. 


 

4.4 Plasarea de pariuri în sistem

Acestea sunt pariuri unde joci diferite combinații astfel încât să poți câștiga ceva bani chiar dacă nu ies toate pariurile. De exemplu dacă ai trei meciuri pe un bilet poți pune un sistem 2/3, ceea ce înseamnă că plasezi pariuri individuale pe fiecare combinație posibilă de câte două meciuri: meci 1 cu meci 2, meci 1 cu meci 3 și meci 2 cu meci 3. Același lucru este valabil și la un bilet cu mai multe selecții, doar că acolo vor fi mai multe combinații și poți juca și mai multe sisteme. De exemplu la un bilet cu șapte meciuri ai de ales între sistemele: 2/7, 3/7, 4/7, 5/7 și 6/7. Detalii suplimentare AICI.

În imaginea de mai jos poți vedea opțiunile disponibile la un bilet cu 3 meciuri. Eu am trecut suma ”20” în dreptul sistemului ”Trixie”, sistem ce conține 3 duble și o combinație cu toate cele 3 meciuri. De aceea sistemul meu conține un total de 4 pariuri, motiv pentru care miza finală va fi de fapt 80 RON. Pariurile în sistem pot fi un pic mai dificil de înțeles dacă ești un parior începător, dar cu timpul nu ți se vor mai părea chiar atât de complicate. 

Află mai multe despre primul pariu la Sportingbet: https://pariurix.com/agentii/sportingbet/primul-pariu

 

5. CUM EFECTUEZ PRIMA RETRAGERE?

Mai devreme sau mai târziu vei dori să și retragi câștigurile din cont. Dar înainte de a putea face acest lucru va fi necesar să verifici identitatea contului de pariuri. Atunci când soliciți prima retragere vei primi un mesaj prin care vei fi înștiințat că trebuie să trimiți un mail la cs@sportingbet.ro care să conțină userul sau ID-ul de pariuri și o copie după un act de identitate.

Din acest motiv prima retragere va dura un pic mai mult, dar dacă vrei să eviți acest timp suplimentar de așteptare poți trimite de bunăvoie mailul din timp. Oricum conform legii trebuie să îți verifici contul de pariuri în maxim 30 de zile din momentul în care te-ai înregistrat. Atunci când soliciți o retragere vei avea de ales între transfer bancar și metoda prin care ai depus. Dacă de exemplu ai depus cu cardul, atunci poți scoate banii tot pe card. Află mai multe despre verificarea contului de pariuri Sportinget!

Pariază acum la Sportingbet și încasează un super bonus pentru prima depunere!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi