Primul eşec pentru Halep la Singapore: 4-6, 2-6 cu Kerber. "Angelique a jucat fantastic"

"Voi încerca să fiu din ce în ce mai bună", anunţa Simona Halep după victoria cu Madison Keys la debutul în Turneul Campioanelor. Declaraţia româncei nu a impresionat-o şi pe Angelique Kerber, care nu i-a lăsat nicio şansă româncei în meciul doi din grupă. În primul set, însă, Halep şi Kerber au mers aproape cap la cap, echilibrul fiind vizibil în multe momente. Din setul doi, nemţoaica nu a mai greşit atât de mult şi şi-a impus jocul în faţa Simonei, rămasă aproape fără replică la loviturile precise ale adversarei sale. Kerber a returnat foarte bine, dar a profitat şi de serviciul slab al româncei în faţa căreia a cedat doar două game-uri. Numărul 1 mondial, Angelique Kerber s-a impus cu 6-4, 6-2 şi scorul la general în întâlnirile directe a devenit acum egal, 4-4. "Am făcut un meci bun, sunt foarte fericită", a spus Kerber după meci.

Cred că puteam să câştig primul set, am revenit bine în joc, dar nu am concretizat punctele decisive. Astăzi, am ratat multe şanse, dar ea a jucat fantastic. Este foarte puternică pe picioare şi se mişcă foarte bine. Ea a meritat să câştige, recunosc, dar trebuie să trec peste şi să merg mai departe acest în turneu. Cu siguranţă, am jucat prost cu forehand-ul, am ratat mult.

Când joci împotriva ei, trebuie să aştepţi, să ai răbdare, pentru că se mişcă bine, returnează toate mingile, nu ratează şi trebuie întotdeauna să o iei de la început. Cred că am făcut un meci bun, doar că am ratat foarte mult când trebuia să închid punctul,

---a recunoscut Simona Halep

Un moment inedit s-a petrecut în setul al doilea, la scorul de 1-5. La 30-30, pe serviciul Simonei, românca a câştigat punctul, iar apoi s-a îndreptat spre scaunul său, crezând că game-ul a luat sfârşit. Ulterior, a fost atenţionată de arbitrul de scaun că scorul este 40-30 şi că trebuie să revină pe teren. 

Numărul 4 în clasamentul WTA, Simona Halep va juca ultimul meci din Grupa Roşie, joi, împotriva Dominikăi Cibulkova. Pentru a se califica în semifinalele turneului de la Singapore, Halep are nevoie de o victorie în două seturi în faţa sportivei din Slovacia care, tot astăzi, a pierdut cu 1-6, 4-6 în faţa americancei Madison Keys.

Mai am încă o şansă să mă calific în semifinale şi abia aştept să joc următorul meci. Vreau să dau tot ce am mai bun, să joc mai bine decât astăzi şi să lupt. Mă aflu aici dintr-un singur motiv: să câştig fiecare meci.

Va fi puţin diferit. Ea (nn - Cibulkova) nu se mişcă la fel de bine precum Kerber şi de fiecare dată când joc împotriva ei simt că pot să închid punctul. Va trebui să fiu agresivă şi să fiu atentă la fiecare punct. Ea este o luptătoare şi trebuie să îmi păstrez concentrarea,

---a mai spus Halep

Înaintea meciului cu Kerber, Halep era singura jucătoare din turneu care nu pierduse niciun set după prima rundă. În urma eşecului cu Kerber, Simona Halep rămâne cu un cec în valoare de 304 mii de dolari. 

Pariază acum pe triumful Simonei Halep la WTA Finals!

 

Clasament Grupa Roşie: 

1. Angelique Kerber 2 victorii / 4-1 la seturi

2. Simona Halep 1 / 2-2 

3. Madison Keys 1 / 2-2

4. Dominika Cibulkova 0 / 1-4 

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi