Primul antrenor al lui James Rodriguez a fost arestat. Moncada Rios este acuzat de pedofilie!

Ştire şoc în Columbia! Elkin Fernando Moncada Rios, primul antrenor al starului James Rodriguez, a fost arestat pentru pedofilie! Este acuzat că a abuzat sexual mai mulţi copii, elevi ai şcolii sale de fotbal. Unul dintre părinţiii copiilor abuzaţi a alertat poliţia, care l-a luat pe sus pe antrenorul de fotbal în vârstă de 44 de ani. Ajuns în faţa anchetatorilor, Moncada şi-a recunoscut faptele. 

A fost o anchetă foarte serioasă. Este posibil ca mai mulți copii să fi fost abuzați. Să sperăm însă că nu este aşa,

---a declarat procurorul de caz, Carlos Jaime Taborda

Copiii au fost abuzaţi în timpul cantonamentelor, dar şi la ultimul turneu la care au participat. Au fost ademeniţi în cameră de antrenorul care le spunea că vor vorbi despre adversari şi despre strategia care va trebui adoptată. Părinţii habar nu aveau ce se întâmplă. Aceştia îi însoţeau pe copiii lor în turnee, dar dormeau în hoteluri alăturate, la insistenţele antrenorului.

Antrenorul Moncada Rios le spunea părinţilor că micuţii nu trebuie să fie deranjaţi şi că ei au nevoie să se concentreze asupra meciurilor pe care urmau să le dispute. În realitate, avea alte planuri,

---a mai spus procurorul Taborda

Moncada Rios are o şcoală de fotbal într-unul din cartierele din Medelin, dar care a fost închisă la ordinul anchetatorilor. Acum, procurorii încearcă să afle dacă antrenorul a comis astfel de fapte şi în trecut. Până acum, însă, nu există probe care să indice faptul că starul de 75 de milioane de euro al Realului ar fi trecut şi el prin aşa ceva cât timp a fost elevul lui Rios. 

 

Foto: thesun.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi