Primești extra 450RON ca să pariezi pe meciurile de la CM 2018

Avem o vară fotbalistică fierbinte grație Cupei Mondiale la fotbal din Rusia. Pe perioada competiției (14 iunie - 15 iulie), casele de pariuri online au oferte speciale din toate punctele de vedere, de la opțiunile de pariere numeroase la fondurile suplimentare oferite clienților pentru ca aceștia să simtă că fac parte din acțiune prin pariurile pe care le pun pe meciurile dintre cele mai bune echipe ale lumii. În această perioadă și nu numai, Betfair.ro dublează valoarea primului depozit în limita a 450RON pentru depunerile făcute cu cardul de clienții noi.

Profită de ofertă și câștigă extra fonduri pentru pariuri!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot obține fondurile suplimentare?

 1. Înregistrează-te pe Betfair.ro prin acest link special, folosind codul promoțional „ZSKW04
 2. Depune suma pentru care vrei să primeşti fondurile suplimentare. Doar depunerile cu cardul sunt eligibile pentru această ofertă.
 3. Accesează pagina promoţiei şi aplică pentru ofertă. Primul depozit va fi dublat în limita a 450RON. Suma totală (fonduri proprii + fonduri suplimentare) va trebui rulată de 4 ori pe cote de minim 1.60.

Exemplu: Dacă ai depus 450RON, primești extra 450RON. Trebuie să pariezi (450 + 450) x 4= 3.600RON pentru a putea retrage banii. 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi cu reședința în România care depun bani prin card bancar. Deschide cont acum!
 • Suma totală (fonduri proprii + fonduri suplimentare) va trebui rulată de 4 ori pe cote de minim 1.60, în termen de 90 de zile. Pentru pariurile multiple cel puţin o selecţie trebuie să fie la o cota mai mare sau egală cu 1.60 pentru a fi luat în considerare la cerinţele de rulaj.
 • Pariurile pe sporturile virtuale nu sunt luate în considerare pentru cerinţele de rulaj.
 • Doar pariurile plasate pe prima selecţie dintr-o piaţă/combinaţie de partide, ambele pre-meci sau în desfăşurare, vor fi luate în considerare pentru cerinţele de rulaj. Orice pariu ulterior plasat pe altă selecţie în aceeaşi piaţă/combinaţie de partide nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj. 
 • Oferta se aplică doar pariurilor plasate pe Desktop, mobil sau tabletă
 • Oferta este valabilă doar pentru secțiunea Sportsbook.
 • Oferta este valabilă până la data de 23 octombrie.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Profită de ofertă și câștigă extra fonduri pentru pariuri!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi