Prima emisiune, multe goluri și un pic de relaxare

Prima emisiune în noul format e deja urcată pe canalul nostru de youtube și pe pagina noastră de facebook. Ea conține mai multe rubrici care vă interesează direct, cum sunt Pontul zilei, Biletul zilei, Concurs, Chestiunea zilei, dar încearcă să vă facă și să zâmbiți, să vă destindeți puțin înainte de a trece la treabă, adică la pariat.

Alegem pentru voi, zilnic, faza zilei, un video haios din sport, iar azi avem un portar care o comite rău de tot. Tot pentru diversificare și pentru relaxare, urmărim împreună și ce mai postează vedetele din sport pe rețelele de socializare.

Dar să trecem la chestiunile serioase. Am inserat azi în emisiune Pontul zilei: ambele echipe marchează la semifinala Portugalia – Țara Galilor de la Euro. O opțiune de luat în seamă, ținând cont de apetitul ofensiv al celor două naționale, de oamenii excepționali din atacul lor și de duelul galacticilor Ronaldo și Bale.

V-am oferit apoi Biletul zilei, cu trei meciuri de la Wimbledon, care dau o cotă totală de 4,52.

Am vorbit despre Concurs și așteptăm comentariile voastre despre emisiune: puteți câștiga zilnic, prin tragere la sorți, un „free bet” de 50 de lei.

Așteptăm feedback-ul vostru și să fiți convinși că vom ține cont de mare parte din ce spuneți, pentru că emisiunea e a voastră și pentru voi.

Ne vedem mâine!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi