Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Prima dovadă că ONJN dă amenzi celor care au pariat în perioada 11-30.09.2015 la Bet365! Peste 55.000 de români vor primi o astfel de amendă!

UPDATE 1: Un alt membru al comunităţii noastre a fost amendat în cursul zilei de 20 octombrie.

licenta-bet365-discutii-despre-licenta-si-ultimele-noutati-63.png

licenta-bet365-discutii-despre-licenta-si-ultimele-noutati-64.png

UPDATE 2: Între timp am primit şi o imagine cu mail-ul recepţionat de către un alt membru al comunităţii PariuriX.com în care acesta este invitat să se prezinte la sediul ONJN. Vezi detalii aici!

Din câte se pare amenzile despre care s-a tot vorbit la TV în ultima perioadă n-au avut doar scopul de a panica lumea şi iată că avem şi dovada. O amendă primită de către unul dintre utilizatorii site-ului nostru. El a fost înştiinţat telefonic în cursul săptămânii trecute să se prezinte astăzi la sediul ONJN din Bucureşti.

Când a ajuns acolo i s-a prezentat pariu cu pariu tot ceea ce a jucat în perioada 10-30 septembrie la Bet365. Respectivul a încasat amenda minimă, de 5.000 RON, asta deşi cei de la ONJN i-au spus că a avut un rulaj care se situează în Top 200 din România la Bet365 în perioada amintită mai sus.

Din câte se pare sunt peste 56.000 de persoane amendate. Aceeaşi persoană care a postat amenda pe forumul nostru a spus că lângă el mai era şi un jucător la un site de poker (foarte probabil Party Poker) care a fost de asemenea amendat pentru un rulaj de 7.000 de euro.

Treaba stă cam aşa...am primit amendă 5000ron pe care o pot contesta în 15 zile..eu ştiu doar rulajul nu depuneri nu retrageri. Şi am aflat şi ceva inedit, că sunt în top 200 România cu rulaj de 123 de mii de lire. Din 10-30 septembrie şi au zis că sunt 56 de mii de amenzi..mai era unu lângă mine cu un rulaj de 7.000 de euro pe nu ştiu ce site de poker.
- membru al comunităţii PariuriX.com

Un alt membru al celei mai mari comunităţi de pariori din România afirmă că un vecin de-al său a primit de asemenea 5.000 RON, fiindu-i specificat că dacă va face gălăgie va primi maximum.

Te duci la ei, te anunţă că ai încălcat legea XXX, îţi prezintă dovezile (au "listele"). Nu este vorba de retras/depus, ci de jucat. Au toate detaliile, cât ai pariat şi pe ce eveniment, data şi ora. Tu poţi să semnezi cum că recunoşti fapta şi iei amendă 5.000 ron, plătibili în 15 zile lucrătoare. Poţi specifica pe PV că nu eşti de acord cu amenda, caz în care se presupune că-i acţionezi în instanţă în termen de 15 zile lucrătoare. NU SE APLICĂ cele 48h pentru 1/2 din amendă, ca la rutieră, deci fix 5.000. Dacă nu semnezi că recunoşti că ai jucat în respectiva perioadă şi eşti recalcitrant eşti ameninţat cu amenda maximă, de 10.000 ron. Vecinul meu a semnat şi a luat 5.000.
- alt membru al comunităţii PariuriX.com

Puteţi vedea mai jos Procesul Verbal în care se vede clar suma primită ca şi amendă şi motivele pentru care a fost acordată. Am şters numele persoanei în cauză.

 123.jpg

Menționăm că nu putem garanta faptul că documenteul este 100% autentic. Aşa l-am primit şi aşa l-ma publicat.

Discută AICI alături de alţi pariori despre acest subiect!

ATENŢIE! Amenda o puteţi primi doar dacă aţi pariat în perioada 10 - 30 septembrie 2015. Dacă doar aţi accesat contul în această perioadă sau dacă aţi jucat de la 1 octombrie nu riscaţi amendă!

Pariază legal, pariază AICI la unibet.com; ai  un pariu fără risc de până la 150 RON !

Acest val de amenzi este cauzat de unele neînţelegeri pe ruta Bet365 - ONJN. Astfel Bet365 ar fi trebuit să închidă site-ul pentru clienţii din România în perioada 11-30 septembrie 2015, dar n-a făcut acest lucru. A urmat anunţul licenţierii casei de pariuri care a dominat piaţa din România în ultimii ani, pe 1 octombrie, pentru ca două săptămâni să pice "bomba". Detalii aici!

TOP 3 agenții de pariuri sportive online licențiate în România la care putem paria legal fără a primi amendă

LICENȚĂ obținută prin Decizia Nr.  2164 din 28.08.2015

UNIBET a câșigat în 2015 2 premii IGA - Internațional Gaming Awards. Unul pentru cea mai bună agenție de pariuri sportive online și un premiu pentru cel mai bun serviciu de pariuri live online.

DOAR PRIN PARIURIX.COM ai un bonus exclusiv de 100% în loc de 50% sub formă de pariu gratuit. Astfel dacă pierzi primul pariu până la 150 de RON îți priești bani înapoi.

Link-ul special pentru a primi de două ori mai mulți bani după înregistrare este : https://pariurix.com/links/bonus-unibet.php

Memorați link-ul și nu uitați să îl oferiți prietenilor care vor să parieze online. Ar fi păcat să nu obțină și ei 100% banii înapoi dacă pierd primul pariu în loc de 50%.

LICENȚĂ obținută prin Decizia Nr.  2163 din 28.08.2015

Dintre agențiile de pariuri online licențiate SPORTINGBET ocupă locul 2 în acest top. A dovedit în ultimul timp că este opțiunea preferată de către pariorii care doresc să înceapă să joace la pariuri sportive pe internet. Au cel mai bun suport pentru clienții în limba română și o platformă de pariuri live foarte atractivă.

Recent au achiziționat BWIN și cu siguranță vom observa o îmbunătățire drastică în următoarea perioadă. În ultimele 6 luni au reușit să își îmbunătățească foarte mult serviciile și a devenit una dintre agențiile preferate de către pariori din România.

Click aici și încasează până la 400 RON să joci la agenția de pariuri sportive online Sportingbet.

 LICENȚĂ obținută prin Decizia Nr. 926 din 24.06.2015

Este prima agenție de pariuri sportive online care a reușit să obțină licența pentru a oferi servicii de pariuri online legal în România. Oferă mereu promoții excelente pentru pariorii români.

Doar prin PariuriX.com aveți un BONUS EXCLUSIV de 100% până la 200 RON pentru deschiderea unui cont. Pentru mai multe detalii accesați această pagină.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi