Presa din Polonia joacă la intimidare: "Românie este o echipă mediocră!"

Pe doi în grupa din preliminarii, polonezii nu au nicio teamă în meciul de la Bucureşti. Presa de la Varşovia i-a încurajat pe jucătorii lui Adam Nawalka şi scrie că România este o echipă prea mică pentru a pune probleme. 

România este o echipă mediocră! Putem merge la Bucureşti fără teamă. Rivalul nostru de vineri este mai mult decât mediu şi are mari probleme în a marca goluri. Cei mai periculoşi jucători ai lor sunt prietenii lui Luke Teodorczyk de la Anderlecht, adică Stanciu şi Chipciu,

---scriu cei de la Polsat Sport

Fost jucător la Steaua, nici Golanski nu a fost impresionat de jucătorii lui Christoph Daum în primele trei meciuri din preliminarii. "Vor să joace toţi ca Hagi, dar unora le este imposibil", a spus Golanski într-o emisiune tv. 

După Campionatul European s-a scris mult în presa din România că nu e cea mai bună atmosferă la echipa naţională, mulţi jucători au fost nemulţumiţi de faptul că nu au fost folosiţi. Cunosc mediul din România, ştiu ce caracter au jucătorii de acolo. Toţi şi-ar dori să joace precum Hagi, dar pentru unii e pur şi simplu imposibil.

A venit un antrenor nou care încearcă să îmbunătăţească atmosfera şi să strângă echipa în jurul lui. Rezultatele din primele trei meciuri nu sunt entuziasmante, dar ei sunt convinşi că a fost un pas înainte aducerea lui Daum. Antrenorul lor e convins că se află pe drumul cel bun, iar România va reuşi calificarea,

---a declarat Pawel Golanski

Christoph Daum a stabilit tactica pentru meciul cu Polonia. "Nu au cum să ne bată dacă arătăm spirit de echipă şi sacrificiu!", a spus selecţionerul României. 

Trebuie să-i controlăm pe acești fotbaliști, să ne depășim limitele, să fim concentrați, să stăpânim o tranziție rapidă a jocului și să fructificăm fie și o singură șansă, atunci când ea va apărea. Și asta putem face prin organizare și pregătire mentală. Prin muncă de echipă, spirit de sacrificiu, unitate. Dacă vom arăta aceste lucruri, Polonia nu are cum să ne bată!

N-ai nicio șansă cu ei dacă joci cu un presing avansat și le permiți să-și etaleze stilul pe contre. Nu poți ataca Polonia în acest fel și să-i lași să-și pună atuurile în valoare. Nu aceasta e calea. Eu am în minte să batem Polonia cu propriile ei arme! Nu-mi pasă de posesie, trebuie să fim conectați la joc și să nu le permitem să ne învingă la noi acasă exact pe contraatac,

---a declarat Daum 

Slovenul Damir Skomina va arbitra partida dintre România şi Polonia. În vârstă de 40 de ani, Skomina face parte din categoria "Elite", el fiind prezent şi la Euro 2016. România a strâns 5 puncte după primele trei partide, grupa fiind condusă de Muntenegru şi Polonia, ambele cu câte 7 puncte, dar despărţite de golaveraj. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi