Premiile Oscar 2016 la casele de pariuri online

Gala premiilor Oscar din acest an va avea loc în Los Angeles în data de 28 februarie. Ediţia cu numărul 88 va fi prezentată de către actorul de comedie Chris Rock.

Casele de pariuri pe internet şi-au îndreptat şi ele atenţia spre această gală, astfel că vom găsi în ofertă pariuri disponibile pentru fiecare secţiune în parte. În cele ce urmează vă voi prezenta cotele avute de principalii favoriţi la fiecare secţiune în parte.

oscar2016.jpg

Cel mai bun film

"The Revenant" de Alejandro Gonzalez este favorit la câştigarea premiului pentru cel mai bun film. El primeşte la netbet.ro cota 1.52 pentru un succes. Principalul contracandidat este filmul biografic dramatic "Spotlight", cel care la unibet.ro primeşte cota 3.50 pentru un eventual succes.

Cel mai bun actor

Aici lucrurile sunt clare. Leonardo di Caprio pentru rolul din "The Revenant" are cota maximă 1.02, la unibet.ro. La foarte mare distanţă de el îl găsim pe Eddie Redmayne pentru rolul din "The Danish Girl", actorul englez în vârstă de 34 de ani fiind creditat de către unibet.ro cu o cotă de 18 pentru câştigarea acestui premiu.

Cea mai bună actriţă

Din nou lucrurile sunt evidente. Americanca Brie Larson are cotă cel mult 1.05 (la unibet.ro) pentru primirea premiului, datorită evoluţiei avute în "Room".

Cel mai bun regizor

Deloc surprinzător Alejandro Gonzalez Inarritu este mare favorit să primească premiul de cel mai bun regizor pentru "The Revenant". Acesta primeşte cea mai bună cotă la Sportingbet.ro pentru câştigarea premiului, cota 1.125.

Cel mai bun actor în rol secundar

Cu o cotă de 1.30 la unibet.ro Sylvester Stallone este favorit să câştige acest premiu pentru rolul avut în "Creed". Principalul său contracandidat va fi Mark Rylance (Bridge of Spies), acesta primind cota 3.60 pentru un triumf din partea celor de la Sportingbet.ro.

Cea mai bună actriţă în rol secundar

Pentru rolul său secundar din "The Danish Girl" Alicia Wikander porneşte cu prima şansă la cucerirea acestui trofeu, ea primind la unibet.ro doar cota 1.50 pentru un eventual triumf. Suedeza în vârstă de 27 de ani este secondată de Kate Winslet, care are o cotă de 4 pentru a cuceri acest premiu, cu rolul avut în filmul "Steve Jobs".

V-am prezentat favoriţii şi cotele acestora la casele de pariuri online pentru principalele 6 categorii ale Premiilor Oscar. La Unibet.ro puteţi de asemenea să mai pariaţi şi pe "Cel mai bun film într-o limbă străină", "Cel mai bun lungmetraj animat", "Cea mai bună scenografie", "Cele mai bune efecte vizuale", "Cea mai bună melodie originală", "Cea mai bună coloană sonoră" si "Cel mai bun scenariu original".

Poate vă întrebaţi cum găsiţi opţiunile de pariere pentru premiile Oscar la cele trei agenţii de pariuri amintite în acest articol:

  • la unibet.ro daţi click pe "Sporturi", apoi pe "Non+Sport" şi în final pe "Oscarurile"
  • la sportingbet.ro în tabul "Alte sporturi" le veţi găsi în categoria "Speciale"
  • la netbet.ro apar direct pe prima pagină de pariuri, în partea stângă, în coloana de cele mai populare competiţii

Vă recomandăm să pariaţi pe câştigătorii premiilor Oscar la această casă de pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi