Premiile Globul de Aur 2017 în oferta caselor de pariuri

Într-o perioadă a anului în care oferta sportivă este mai redusă ne putem orienta şi către alte pariuri, non-sportive. Pe 8 ianuarie 2017 va avea loc cea de-a 74-a ediţie a Premiilor Globurile de Aur iar la Unibet (deschide cont acum) ai posibilitatea să pariezi pe câştigătorii premiilor. În continuare îţi voi prezenta principalele opţiuni disponibile pentru fiecare categorie.

Cea mai bună actriţă dintr-un film (dramă)

Natalie Portman pentru rolul din "Jackie" este principala favorită, în opinia celor de la Unibet, primind cota 1.30 pentru câştigarea premiului. Ea este urmată de Isabelle Hubbert pentru rolul din "Elle".

Cea mai bună actriţă dintr-un film (muzical sau comedie)

Deloc surprinzător Emma Stone este favorită la această categorie pentru rolul avut în "La La Land". Cota actriţei în vârstă de 28 de ani este 1.33, iar următoarea favorită pentru cea mai bună actriţă dintr-un film muzical sau comedie este Annette Bening pentru rolul din "20th Century Women" (cota 4.00).

Cea mai bună actriţă dintr-un rol secundar de film

Favorită este Viola Davis ("Fences") cu o cotă de 1.40, urmată de Michelle Williams, interpreta rolului Randi din drama "Manchester by the Sea" primind cota 2.80.

Cel mai bun actor dintr-un film (dramă)

Dacă "Randi" este a doua favorită pentru rol secundar, fostul ei soţ din film, Casey Affeck, este favorit pentru a câştiga acest premiu, el având cota 1.40. Cu a doua şansă la această categorie îl avem pe Denzel Washington, cota 3.75 pentru rolul din Fences.

Cel mai bun actor dintr-un film (muzical sau comedie)

Fără îndoială cele mai mari şanse de a câştiga acest premiu le are Ryan Gostling (cota 1.12) pentru rolul din "La La Land", el fiind secondat de Jonah Hill (cota 5.50) pentru rolul din "War Dogs".

Cel mai bun actor dintr-un rol secundar de film

Mahershala Ali primeşte cota 1.55 pentru a câştiga premiul datorită rolului din "Moonlight", el fiind secondat de Jeff Bridge, cota 4.25 pentru rolul din "Hell or High Water"

Cel mai bun film (dramă)

Aici avem cea mai tare bătălie dintre principalele favorite, cel puţin în opinia bookmakerilor de la Unibet, "Manchester by the Sea" primind cota 2.10 în timp ce "Moonlight" primeşte cota 2.20.

Cel mai bun film (muzical sau comedie)

Lansat în luna noiembrie "La la Land" pare să nu aibă adversar la această categorie, primind cota 1.07.

Cel mai bun regizor de film

Nu este nici o surpriză faptul că Damien Chazelie, regizorul "La la Land" primeşte cota 1.33 pentru câştigarea acestui premiu, el fiind urmat de regizorul la "Manchester by the Sea", Kenneth Lonergan primind cota 3.50.

Dă click aici şi vezi oferta completă de pariuri pentru premiile Globul de Aur 2017!

Foto: indiewire.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi