Premii extra pentru membrii VIP Poker Club

pokerstars-logo-300x256-250x213.jpgIn luna ianuarie clubul VIP Pokerstars.com va oferi mai multe recompense membrilor sai fata de membrii sai.

Reduceri pentru biletele TCOOP si vanzarile din marketing Turneul Turbo Championship din Poker-ul Online (TCOOP) este un nou brand al PokerStars care va include o serii de turnee ce se vor defasura in intervalul 19-29, iar jucatorii cu statut SilverStar si mai sus vor avea ocazia sa-si cumpere un loc de intrare direct din magazinul VIP. Biletele sunt valabile la preturi speciale, insotite de reduceri semnificative, iar cu cat vei avea statutul mai ridicat, cu atat reducerea va fi mai mare. Mai mult de 100 de lucruri din magazine vor fi valabile la preturi special – reduceri de pana la 60% pana pe 31 Ianuarie. Vei putea gasi aici si biletele la TCOOP cu pret redus, in sectiunea “Online Tournament Tickets”.

Pentru mai multe detalii va rugam accesati sectiunea promotiei disponibila in cadrul site-ului camerei de poker online PokerStars dand click aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi