Premii de 180.000RON în pariuri gratuite!

Cupa Mondială 2018 s-a încheiat, dar vom avea și mai multe meciuri de văzut în perioada imediat următoare. Intră în scenă echipele de club: se reia Liga I și avem săptămânal meciuri din preliminariile cupelor europene, CFR, FCSB, Viitorul și CS U Craiova începând parcursul spre faza grupelor. Unibet.ro își răsplătește jucătorii cu 60.000RON în pariuri gratuite, la fiecare 7 zile, pe durata urmatoarelor trei săptămâni. O sută dintre cei care au plasat un pariu pe parcursul respectivei săptămâni vor fi creditați cu un pariu gratuit de 600 RON în urma celor 3 extrageri săptămânale. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să intri pe link-urile speciale din acest articol.

Pariază și câștigă unul dintre pariurile gratuite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum beneficiez de ofertă?

  1. Loghează-te în contul tău Unibet.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum! 
  2. Optează pentru promoție
  3. În perioada 16 iulie - 5 august, plasează săptămânal cel puțin un pariu pe fotbal cu miza minimă 30RON și pe cotă minimă de 1.40. 
  4. Dacă ai pariat, te califici pentru una dintre cele trei extrageri săptămânale, în urma căreia poți câștiga un pariu gratuit de 600RON.

Termeni și condiții ofertă

  • Oferta este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
  • Condițiile ca pariul să fie eligibil pentru participarea la extragere sunt: miză minimă 30RON, cotă minimă 1.40, pariul trebuie plasat numai pe piețe din fotbal, în perioada 16 iulie - 5 august.
  • Câștigătorii vor fi extrași aleatoriu și vor fi notificați pe site, iar pariurile vor fi creditate în fiecare zi de luni pentru săptămâna anterioară.
  • Pariurile gratuite vor fi disponibile în conturile jucătorilor pentru 7 zile. Dacă pariul este câștigător, jucătorul va primi doar profitul (câștig total - miză). Dacă nu știi ce este un pariu gratuit, citește ACEST ARTICOL.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază și câștigă unul dintre pariurile gratuite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi