Premieră: PokerStars, gata să lanseze site-ul de poker în India

PokerStars își continuă asaltul în lumea pokerului online, stabilindu-și acum ca țintă India. GLaws.in notează că societatea-mamă a PokerStars, The Stars Group (TSG) se alătură companiei de jocuri Sugal & Damani pentru a aduce pokerul online în India (foto: calvinayre.com). Momentan, nu a fost anunțată nicio dată oficială pentru lansare, dar se crede că acest lucru se va întâmpla în cel mult trei săptămâni. 

Sugal & Damani este deținută de Sachar Gaming Private Limited, care administrează un site de marketing și folosește un site de poker, Khelplay. Acesta a fost programat să se închidă din 15 martie, pentru a face loc site-ul PokerStars. Sugal & Damani este implicată într-o mulțime de afaceri diferite, inclusiv imobiliare, loterii, servicii financiare și tehnologie.

Trecerea în India a reprezentat un obiectiv de mai mulți ani pentru TSG. S-a mers pe identificarea și cercetarea unui partener, iar planul era ca site-ul de poker să devină operativ până la sfârșitul lui 2017. PokerStars va intra într-o industrie care generează aproximativ 150 de milioane de dolari pe an, în ciuda obstacolelor legate de interdicția, legală, pentru organizarea jocurilor de noroc online.

În prezent, vizitatorii site-ului pokerstars.in sunt întâmpinați la intrarea pe site cu un mesaj simplu: "Coming Soon". Deși nu a existat o dată oficială pentru începerea activității, anumite surse vorbesc despre primele turnee în următoarele două săptămâni. Având în vedere istoria de marketing a PokerStars, cu siguranță acest lucru va fi anunțat la timpul potrivit. 

Numele de domeniu pokerstars.in este înregistrat la Sachiko Gaming Private Limited (SGPL), o companie înregistrată în Kolkata. SGPL face parte din Sachar Gaming, societatea care va patrona în India, alături de Sugal & Damani, noul domeniu. 

PokerStars (foto: italiapokerclub.com) este, de departe, cel mai mare portal de poker online din lume. Acesta controlează mai mult de 66% din piață și operează în mai multe țări. Primul său site de poker a fost lansat în septembrie 2001, iar primele pariuri cu bani reali s-au putut face trei luni mai târziu. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!