Premier League la Unibet

unibet-banner-2011-300-250-250x208.jpgBiletele care contin pariuri multiple jucate pe meciuri din Premier League la casa de pariuri unibet.ro va pot aduce premii in bani sau un tricou cu echipa favorita din Anglia.

Pentru participare la promotie este necesara o inscriere, care se face pe pagina dedicata promotiei . Toate biletele jucate pe meciuri din Premier League pana pe data de 19 februarie cu o miza de minim 5 € si cota totala de minim 2, va aduc un anumit numar de puncte. Biletele trebuie sa contina minim 3 evenimente si pot fi jucate live sau non-live. Calculul punctelor castigate se face astfel : miza x numarul de evenimente pe bilet x cota totala a biletului.

Biletul trebuie sa fie castigator pentru a fi punctat. In fiecare saptamana, jucatorul cu cel mai mare numar de puncte primeste un tricou al unei echipe din Premier League, la alegerea sa. Primii 3 clasati in clasamentul intocmit la finalul promotiei ( 19 februarie ) primesc premii in bani dupa cum urmeaza : locul 1 - 150 €, locul 2 – 100 € si locul 3-50 €.

Premiile intra in contul Unibet si trebuie rulate de minim 3 ori pe cote de minim 1,4 inainte de a putea fi retrase. Promotia se adreseaza exclusiv jucatorilor din Roamania si Bulgaria, deci concurenta nu va fi extrem de mare.

Pariaza pe meciurile din Premier League la Unibet dand click aici.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi