Preliminarii Euro 2016: situația în fiecare grupă și cotele oferite de bookmakeri pentru calificarea de pe primul loc la turneul final din Franța!

De vineri 12 iunie 2015 și până duminică 14 iunie 2015 avem parte de meciuri interțări contând pentru preliminariile Campionatului European 2016. În fiecare grupă s-au jucat câte cinci meciuri ceea ce înseamnă că tocmai intrăm în a doua jumătate a campaniei de calificare pentru Euro. Până acum am avut parte de destul de multe surpize iar astfel în majoritatea grupelor clasamentul este unul neașteptat. În cele ce urmează îți voi prezenta pe scurt situația din fiecare grupă în parte și cotele pe care bookmakerii le oferă pentru accederea la turneul final de pe prima poziție.

Pariază acum pe preliminariile Campionatului European din 2016 și primești un bonus de bun venit de 50% în limita a 400RON!

Grupa A
Situația este complicată aici. Mare favorită la începutul preliminariilor, Olanda a acumulat doar 7 puncte și se află la 5, respectiv 6 puncte de Islanda și Cehia. Chiar și așa bookmakerii încă au încredere într-o revenire miraculoasă a "Portocalei Mecanice". Probabil cota ei va scădea și mai mult după jocurile din weekend fiindcă ea are deplasare în Letonia, în timp ce Islanda și Cehia se vor întâlni în meci direct.

grupa-a.png

Grupa B
Belgia și Țara Galilor împart primul loc cu câte 11 puncte dar casele de pariuri sunt convinse că această grupă poate avea o singură câștigătoare și anume Belgia. Totuși cele două se întâlnesc direct vineri la Cardiff iar un eventual succes al gazdelor ar putea da peste cap calculele acestei grupe.

grupa-b.png

Grupa C
Spania a terminat prima jumătate a campaniei de calificare pentru Euro pe locul secund cu 12 puncte, în timp ce Slovacia a reușit un parcurs perfect cu cinci victorii din cinci meciuri. Chiar și așa cota ibericilor pentru câștigarea grupei este extrem de mică în timp ce actualul lider v-ar putea băga în buzunare o sumă consistentă de bani dacă rezistă pe prima poziție până la final.

grupa-c.png

Grupa D
Și aici situația este complicată. Polonia este lider cu 11 puncte, în timp ce Germania și Scoția au câte 10 puncte. Dar așa cum era de așteptat, campioana mondială are ca și asigurat primul loc al grupei în ochii bookmakerilor, în timp ce Scoția are o cotă de 19.00! Irlanda păstrează și ea șanse matematice să dea grupa peste cap având în acest moment 8 puncte.

grupa-d.png

Grupa E
Într-o campanie de calificări plină de surprize, Grupa E este poate singura în care avem parte de o situație normală. Anglia este lider detașat cu 15 puncte iar cota ei este pe măsură: 1.02. Slovenia, Elveția și eventual Lituania se bat pentru locul 2 și 3, dar nu mai pot emite pretenții la prima poziție.

grupa-e.png

Grupa F
România este lideră cu 13 puncte iar pe poziția secundă se află Irlanda de Nord cu 12 puncte. Practic aceste două naționale se bat pentru surpremația grupei F, iar noi suntem văzuți ca favoriți cerți cu o cotă de 1.30 față de doar 4.50 a nord-irlandezilor. Dar sâmbătă urmează meciul direct de la Belfast care se anunță a fi foarte greu pentru tricolori. Anghel Iordănescu se confruntă cu foarte multe probleme de efectiv iar o eventuală înfrângere ar da și în această grupă calculele peste cap. Grecia, mare favorită la începutul preliminariilor, are acum o cotă de 101! Dar nici așa nu se merită jucat un astfel de pariu, acesta fiind chiar și matematic aproape imposibil.

grupa-f.png

Grupa G
Austria este lider cu 13 puncte, cu 4 peste Suedia și 5 peste Rusia. Dar la cum arată cotele, lupta pentru supremație este departe de a fi tranșată. Rusia și Austria se întâlnesc câmbătă la Moscova iar un eventual succes al gazdelor ar echilibra și mai mult lupta pentru prima poziție.

grupa-g.png

Grupa H
Croația are 13 puncte iar Italia 11 puncte iar cele două naționale se bat practic pentru primul loc. Ele au meci direct vineri pe Stadion Poljud din Split, iar rezultatul acelui joc va conta mult în economia grupei. Un succes al gazdelor ar asigura Croației în mare parte primul loc și ar trimite pe Italia în luptă directă cu Norvegia pentru locul secund, în timp ce un succes al Italiei ar transforma naționala lui Antonio Conte în favorita grupei.

grupa-h.png

Grupa I
Portugalia este lideră cu 9 puncte, urmată de Danemarca și Albania cu câte 7 puncte. Vă reamintesc că în prima etapă Albania a reușit o victorie șoc pe Estádio Municipal de Aveiro în fața naționalei lui Cristiano Ronaldo. Grupa a intrat apoi într-o oarecare normalitate dar nu putem trece cu vederea faptul că Serbia a obținut un singur punct până acum!

grupa-i.png

Pariază acum pe preliminariile Campionatului European din 2016 și primești un bonus de bun venit de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi