Predictorul Fotbalului - Pronosport cu premii de 65.000 lei

Predictorul Fotbalului - un fel de Pronosport, dar cu participarea gratuită și cu premii de 65,000RON în fiecare rundă! Deci mult mai bun decât ”originalul”, așa că participă acum! Despre acest concurs vreau să vorbesc un pic în cele ce urmează, pentru că mulți nu îl bagă în seamă deși oferă posibilitatea de a câștiga premii super consistente cu o investiție minimă.

Deschide cont aici și participă acum la concursul Predictorul Fotbalului!

 

Predictorul Fotbalului - în ce constă?

Predictorul Fotbalului este o competiție organizată de către această casă de pariuri online. În fiecare rundă trebuie să dai pronosticuri 1x2 la 12 meciuri de fotbal alese de agenție. Săptămânal au loc 1-2 runde, în funcție de meciurile disponibile. Deci chiar dacă nu ești inspirat într-o rundă, nu trece prea mult timp până primești o nouă șansă de câștig.

 

Plasarea de bilete este gratuită

În fiecare zi poți pune câte un bilet în mod gratuit, singura condiție fiind aceea de a plasa minim un bilet pe bani reali în ziua respectivă. Chiar și pe 2RON, nu contează. Dar chiar și așa, am văzut că acest lucru nu convine la mulți, și iar ajungem la veșnica discuție care privește intențiile unora.

Îmi imaginez că citești acest articol pentru că te interesează pariurile sportive și pentru că pariezi. Iar atunci nu văd de ce te-ar incomoda faptul că trebuie să joci zilnic măcar câte un bilet? Deci condiția asta poate fi îndeplinită într-un mod foarte natural, fără nici cel mai mic compromis. Am mai vorbit despre acest subiect în ACEST ARTICOL la capitolul 4, nu mai reiau.

 

Premii de 65,000RON în fiecare rundă

Premiile puse în joc în fiecare rundă sunt super atractive, mai ales la un concurs cu participarea gratuită. Ai nevoie de doar 8 pronosticuri corecte pentru a intra în premii:

  • 8 pronosticuri corecte din 12 : freebet de 5RON
  • 9 pronosticuri corecte din 12 : freebet de 10RON
  • 10 pronosticuri corecte din 12 : freebetde 15RON
  • 11 pronosticuri corecte din 12 : 8,500RON cash
  • 12 pronosticuri corecte din 12 : 45,000RON cash

Vezi totuși că premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Deci dacă într-o rundă s-au găsit 3 persoane să dea 12 pronosticuri corecte, atunci fiecare câștigă câte 15,000RON. Oricum măcar să ajungi tu într-o astfel de situație în care să iei câteva mii sau zeci de mii de RON într-un concurs cu participare gratuită.

Deschide cont aici și participă acum la concursul Predictorul Fotbalului!

Șanse sunt. În fiecare rundă poți avea până la 7 șanse de câștig, mai ales dacă în acea săptămână are loc o singură rundă. Plus că am urmărit concursul de-a lungul timpului și am văzut că nu sunt alese doar meciuri super echilibrate. Din contră, am găsit chiar și partide alese pentru concurs unde favorita avea cotă de doar 1.10 - 1.20 la victorie. Iar atunci misiunea ta evident că devine mult mai ușoară.

Încă ceva - concursul este întrerupt pe perioada verii. După ce se reiau campionatele importante ale Europei reîncepe și distracția!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi