Predictorul Fotbalului - Runda 6

Predictorul Fotbalului este un concurs săptămânal organizat de acest bookmaker, concurs care se află la ultima sa rundă. În fiecare săptămână aţi avut ocazia de a încerca să câștigaţi un premiu de 45.000 RON sau o vacanţă la finala Ligii Campionilor, iar acum este ultima voastră șansă să puneţi mâna pe unul dintre aceste premii. Tot ce trebuie să faceţi este să nimeriţi în mod corect rezultatul a 12 meciuri alese de staff-ul agenţiei (pronosticuri de tipul 1x2)

predictorul-fotbalului-2.png

Lista din această săptămână conţine 12 meciuri care se vor disputa sâmbătă, 20 septembrie 2014 și duminică, 21 septembrie 2014. Printre acestea avem adevărate derby-uri precum AC Milan - Juventus și Manchester City - Chelsea.

Termenii si condiţiile promoţiei:

  • Poate participa oricine; atât jucătorii noi, cât și cei care au deja un cont la această casă de pariuri online.
  • Aveți dreptul sa puneți cate un bilet zilnic. Ultima zi în care puteţi plasa bilete este vineri, 19 Septembrie 2014. Astfel daca începeţi să jucați miercuri aveţi timp până vineri să puneţi bilete, ceea ce înseamnă ca puteți avea un număr total de 3 bilete (miercuri, joi, vineri)
  • Plasarea unui bilet este gratuită, însă pentru ca acesta să fie eligibil pentru concurs, trebuie să plasaţi minim un pariu în ziua respectivă pe orice eveniment sportiv, orice cotă şi orice sumă de bani. În caz contrar biletul vostru va fi anulat.
  • Premiul fiecarei runde este de 45.000 RON sau o vacanţă de două persoane la finala Ligii Campionilor. 
  • Dacă sunteți singurul câștigător al unei etape atunci aveţi dreptul de a vă alege premiul dorit. Dacă există doi sau mai multi câștigători într-o etapă atunci premiul de 45,000 RON se împarte între aceștia, iar excursia nu se mai acordă.

În cele ce urmează va prezentăm lista de 12 meciuri pentru acest weekend şi varianta gândită de noi.

 predictorul-fotbalului.png

Există posibilitatea ca această promoţie să fie extinsă și în săptămânile următoare dar vom reveni cu mai multe detalii la momentul potrivit.

Participă și tu acum la concursul Predictorul Fotbalului! În plus vei beneficia de un bonus de 50% din valoarea primului depozit în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi