Predictorul Fotbalului - Runda 4

Joi reîncep meciurile din preliminariile pentru Euro 2016, iar odată cu ele și noi vă aducem o nouă rundă din Predictorul Fotbalului, un concurs unde participarea este gratuită dar premiile totale sunt de 65,000RON în fiecare rundă!

Pentru cei care aud pentru prima dată de acest concurs, vom explica pe scurt în ce constă. Este oferită o listă de 12 meciuri unde obiectivul este acela de a nimeri în mod corect rezultatul la cât mai multe dintre ele (1x2). Dacă reușiți să ghiciți în mod corect toate cele 12 rezultate, câștigați fabuloasa sumă de 45,000RON! Și 11 pronosticuri corecte vă bagă în buzunar o sumă consistentă de 8,000RON, în timp ce 8-10 rezultate corecte aduc premii de consolare. Grăbiți-vă însă, fiindcă miercuri, 8 octombrie, este ultima zi în care puteți participa în această rundă. 

Concursul este organizat de această casă de pariuri online!

predictorul-fotbalului.png

Premiile disponibile pentru această rundă sunt următoarele:

 • 12 pronosticuri corecte din 12: 45,000RON
 • 11 pronosticuri corecte din 12: 8,000RON
 • 10 pronosticuri corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
 • 9 pronosticuri corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
 • 8 pronosticuri corecte din 12: 1 loz răzuibil

Termenii și condițiile promoției:

 • Puteți plasa câte un bilet în fiecare zi. Prima zi în care puteți participa este 04.10.2014 iar ultima zi este 08.10.2014.
 • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună predicție se va lua în considerare.
 • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru a valida însă acel bilet este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
 • În cadrul acestei promoții o zi este definită ca perioada dintre 02:00 si 01:59.
 • Câștigurile vor fi creditate în cont în maxim 48 de ore după terminarea tuturor celor 12 meciuri.
 • În cazul în care doi sau mai mulți participanți la concurs pronostichează corect 11 sau 12 meciuri în runda respectivă, premiul se va împărți în părți egale între aceștia. De exemplu dacă doi jucători dau toate pronosticurile corecte într-o rundă, ei vor câștiga fiecare câte 22,500RON.
 • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 pronosticuri corecte sunt valabile în jocul "7 gold scratch".

Varianta noastră de bilet pentru a patra rundă
Biletul din runda a patra conține meciuri între echipe naționale care se dispută pe 9, 10 și 11 octombrie. Cele mai multe partide au loc joi, 9 octombrie. Pe acest bilet avem și meciul naționalei României, care întâlnește Ungaria sâmbătă 11 octombrie pe Național Arena.În această rundă avem multe dispute foarte echilibrate din punct de vedere a cotelor precum: Belarus - Ucraina, Lituania - Estonia, Slovenia - Elveția, Suedia - Rusia, Bulgaria - Croația sau Finlanda - Grecia. Mai jos vă oferim lista completă de meciuri și varianta noastră de bilet pentru această rundă. 

 predictorul-fotbalului-1.png

Ultimele două runde
Dacă v-am convins că merită să vă încercați norocul în acest concurs, atunci trebuie să știți că au mai rămas doar două runde. În runda a cincea puteți pune bilete între 09 - 11 octombrie 2014, iar meciurile au loc începând cu 12 octombrie. Deci puteți pune un număr maxim de trei bilete dacă pariați zilnic. În ultima rundă aveți chiar mai multe șanse, deoarece aveți la dispoziție un termen de șase zile să puneți bilete, ceea ce înseamnă șase șanse de câștig! Acea rundă se derulează în intervalul 12-17 octombrie 2014. Premiile sunt aceleași.

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi