Predictorul Fotbalului - Runda 3

Predictorul Fotbalului este un concurs organizat de această casă de pariuri. Se oferă o listă cu 12 meciuri, iar obiectivul este acela de a ghici în mod corect rezultatul (1x2) la cât mai multe din aceste partide. Dacă reușiți să nimeriți toate cele 12 rezultate în mod corect, câștigați garantat suma fabuloasă de 45,000RON! Dar și 11 pronosticuri corecte vă aduc 8,000RON, în timp ce la 8-10 rezultate corecte primiți premii de consolare care constau în lozuri răzuibile gratuite.

Predictorul Fotbalului a ajuns deja la runda a treia din această nouă serie (care a început în urmă cu numai o săptămână), și aveți timp doar până vineri 3 octombrie 2014 să vă băgați biletele. Dacă în runda a doua era destul de dificil să câștigați din cauza nenumăratelor surprize care au avut loc, poate norocul vă va surâde mai mult în acest weekend.

În cele ce urmează vă prezentăm premiile puse în joc, termenii și condițiile ofertei dar și varianta noastră de bilet pentru această rundă.

Participă și tu acum!

predictorul-fotbalului.png

Premiile disponibile pentru această rundă sunt următoarele:

 • 12 pronosticuri corecte din 12: 45,000RON
 • 11 pronosticuri corecte din 12: 8,000RON
 • 10 pronosticuri corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
 • 9 pronosticuri corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
 • 8 pronosticuri corecte din 12: 1 loz răzuibil

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Termenii și condițiile promoției:

 • Puteți plasa câte un bilet în fiecare zi. Prima zi în care puteți participa a fost 30.09.2014, iar ultima zi este 03.10.2014, ceea ce înseamnă că puteți pune un număr maxim de patru bilete pentru această rundă.
 • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună varianta se va lua în considerare.
 • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru a valida însă acel bilet este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
 • În cadrul acestei promoții o zi este definită ca perioada dintre 02:00 si 01:59.
 • Câștigurile vor fi creditate în cont în maxim 48 de ore după terminarea tuturor celor 12 meciuri.
 • În cazul în care doi sau mai mulți participanți la concurs pronostichează corect 11 sau 12 meciuri în runda respectivă, premiul se va împărți în părți egale între aceștia. De exemplu dacă doi jucători dau toate pronosticurile corecte într-o rundă, ei vor câștiga fiecare câte 22,500RON.
 • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 pronosticuri corecte sunt valabile în jocul "7 gold scratch".

Varianta noastră de bilet pentru a treia rundă
Toate meciurile din ofertă sunt doar din cele mai importante patru campionate din lume: șapte partide din Anglia Premier League, câte două din Germania Bundesliga și Spania Primera Division dar și una din Italia Serie A.

Primele opt partide din ofertă se joacă sâmbătă, 4 octombrie 2014, urmând ca ultimele patru meciuri să aibă loc duminică, 5 octombrie 2014. Ultimele două meciuri de pe bilet par să fie și cele mai grele, deoarece avem adevărate derby-uri precum Chelsea - Arsenal și Juventus - AS Roma. În cele ce urmează vă prezentăm lista completă de meciuri din această rundă, și varianta noastră de bilet:

predictorul-fotbalului-runda3.png

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi