Predictorul Fotbalului - joacă gratuit bilete pentru weekend-ul 27-28 mai și câștigă până la 45,000RON!

Predictorul Fotbalului este un concurs organizat de către această casă de pariuri online care a ajuns la runda 177! Obiectivul este acela de a da pronosticuri 1x2 la 12 meciuri de fotbal alese de agenție. Partea cea mai tare este aceea că participarea este complet gratuită - poți pune zilnic câte un bilet cu singura condiție de a fi plasat măcar un pariu pe bani reali în ziua respectivă (chiar și pe 2RON). Mai jos poți vedea premiile puse în joc, iar pentru regulamentul complet al promoției - CLICK AICI.

PARTICIPĂ ACUM ÎN CONCURSUL PREDICTORUL FOTBALULUI!
 

Premii puse în joc

  • 8 din 12 : freebet de 5RON
  • 9 din 12 : freebet de 10RON
  • 10 din 12 : freebetde 15RON
  • 11 din 12 : 8,500RON (se împarte între numărul de câștigători)
  • 12 din 12 : 45,000RON (se împarte între numărul de câștigători)


Runda 177 - meciuri dezechilibrate pe hârtie

Mai jos poți vedea lista cu cele 12 partide alese pentru runda aceasta, dar și pronosticurile date de mine (în cazul în care ai nevoie de o sursă de inspirație). Sigur, tu poți juca orice variantă îți trece prin cap. Și nu uita - plasează zilnic câte un bilet gratuit pentru a avea mai multe șanse de câștig! 

Sunt de părere că aceasta chiar este o rundă în care se merită să ”forțăm”, și asta pentru că au fost alese toate cele 10 meciuri din ultima etapă din Serie A, iar multe dintre ele au favorite certe. AS Roma are cotă de 1.08, Napoli 1.18, Florentina 1.16, Inter 1.37, Empoli 1.50 și Torino 1.60. Celor de la Crotone le-a scăzut mult cota de la 3.00 la 1.90. Oare câte dintre aceste echipe se vor încurca? Dacă mergi la aceste meciuri pe favorite, iar la celelalte partide joci diferite combinații (punând câte un bilet zilnic), chiar poți trage la premiile fruntașe

PARTICIPĂ ACUM ÎN CONCURSUL PREDICTORUL FOTBALULUI! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi