Predictorul Fotbalului - joacă gratuit bilete pentru weekend-ul 20-21 mai și câștigă până la 45,000RON!

Competiția Predictorul Fotbalului organizată de către această casă de pariuri online a ajuns la runda a 176-a! În cazul în care nu știi despre ce este vorba, e foarte simplu - trebuie să dai pronosticuri de tipul 1x2 la 12 meciuri alese de agenție. Minim 8 pronosticuri corecte te bagă în premii, iar dacă nimerești toate cele 12 rezultate vei lua marele premiu pus în joc - 45,000RON! Dar cel mai bine este să consulți întâi regulamentul întreg al promoției - CLICK AICI

Pentru runda aceasta au fost selectate toate cele 10 partide a ultimei etape din Anglia Premier League (21.05.2017), dar și două meciuri din Germania Bundesliga (20.05.2017). În fiecare zi poți pune câte un bilet până cel târziu vineri 19 mai. Dacă de exemplu începi să joci zilnic începând cu luni, atunci ai 5 șanse de câștig! Participarea este complet gratuită, dar biletul este valid doar dacă în acea zi ai plasat măcar un pariu pe bani reali (orice miză).

Așa că chiar nu ai ce pierde, iar premiile puse în joc sunt mai mult decât consistente! În încheiere îți prezint și varianta mea de bilet, asta dacă ai nevoie de o sursă de inspirație:

PARTICIPĂ ACUM ÎN CONCURSUL PREDICTORUL FOTBALULUI! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi