Predictorul Fotbalului runda 147 - participare gratuită și premii în valoare de 65,000RON!

predictor-fotbal.png

Predictorul Fotbalului este o competiție oferită de Sportingbet (deschide un cont acum) unde obiectivul este acela de a nimeri cât mai multe rezultate (1x2) la 12 meciuri de fotbal alese de agenție. Participarea este complet gratuită, iar premiile sunt în valoare totală de 65,000RON. Ai nevoie de minim 8 rezultate corecte pentru a câștiga o parte din pot. Regulamentul complet și premiile exacte pot fi găsite aici: https://pariurix.com/predictorul-fotbalului-competitie-sportingbet-cu-premii-de-65000ron-in-fiecare-runda.html

Astăzi este ultima ta șansă de a pune un bilet pentru runda actuală. Au fost alese zece meciuri din Premier League, și câte unul din Lga Liga și Bundesliga. Toate partidele au loc în acest weekend (10-11 decembrie), astfel încât nu vei avea prea mult de așteptat pentru a afla dacă ești sau nu unul dintre câștigători.  Iar dacă nu câștigi runda aceasta nu este nici o problemă deoarece începând de mâine (sâmbătă 10 decembrie) vei putea pune în fiecare zi câte un bilet în cadrul noii runde. 

Iar dacă ai nevoie de o sursă de inspirație, mai jos găsești atașat biletul jucat de mine pentru acest final de săptămână.

predictor-2.pngTe-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!