Predictorul Fotbalului la Sportingbet - Runda 82 - câştigă 45.000 RON fără nicio investiţie!

Mai ai trei şanse să intri în cursa pentru premiile în valoare totală de peste 65.000 RON oferite de Sportingbet.ro în cadrul concursului Predictorului Fotbalului. Aceste premii cash plus sute de rotiri gratuite la casino au fost puse la bătaie de către casa de pariuri online amintită mai sus de o perioadă bună de timp.

predictorul-fotbalului.JPG

Cum participi la concurs!

Intri pe sportingbet.ro şi te înregistrezi dacă n-ai cont deja. Apoi intri pe pagina promoţii "Predictorul Fotbalului" unde vei găsi un talon precum cel din imaginea de mai jos. Acolo trebuie să bifezi unul din rezultatele finale pentru cele 12 meciuri propuse. După aceea trebuie să joci un pariu pe bani reali la Sportingbet.ro pentru a confirma biletul. Acel pariu poate fi mizat pe orice cotă şi cu orice miză.

Ţine cont că în fiecare zi poţi să plasezi câte o variantă, confirmată apoi de un pariu pe bani reali. Astfel ai trei şanse de a participa la această etapă deoarece primul meci de pe talon are loc în weekend-ul viitor.

Premii

Se câştigă cu minim 8 pronosticuri corecte, după cum urmează:

  • 8 din 12: 10 rotiri gratuite
  • 9 din 12: 50 rotiri gratuite
  • 10 din 12: 100 rotiri gratuite
  • 11 din 12: 8.500 RON
  • 12 din 12: 45.000 RON

Rotirile gratuite se oferă indiferent de câte persoane pronostichează corect 8, 9 sau 10 meciuri. În schimb, premiile cash se împart, astfel că dacă sunteţi 3 persoane cu 12 pronosticuri corecte fiecare va primi câte 15.000 RON.

Varianta mea pentru runda 82 din Predictorul Fotbalului

predictorul-fotbalului.JPG
Te aştept şi pe tine cu o propunere de talon!

PariuriX şi Sportingbet îţi oferă o promoţie exclusivă: primul pariu 100% fără riscuri până la 300 RON, în loc de 100% până la 200 RON cum este varianta standard! Pentru a profita de bonus înregistrează-te link-ul următor pentru a te înregistra: https://pariurix.com/links/sportingbet.php.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi