Predictorul Fotbalului - Runda 5

Predictorul Fotbalului este un concurs saptamanal organizat pe parcursul a sase runde. In fiecare runda puteti castiga un premiu de 45,000RON sau o vacanta la finala Ligii Campionilor (la alegere). 

Concursul este organizat de aceasta casa de pariuri online, agentie care va propune saptamanal o lista de 12 meciuri de fotbal, iar voi trebuie sa le ghiciti rezultatul final (1x2). Daca reusiti sa nimeriti in mod corect toate cele 12 rezultate, atunci castigati garantat premiul cel mare pus in joc. 

predictorul-fotbalului.png

Sambata si duminica au loc meciurile din etapa 5, aceasta fiind penultima runda a competitiei. Aveti timp pana vineri sa va incercati norocul la acest concurs. 

Termeni si conditii concurs:
- Poate participa oricine; atat jucatorii noi, cat si cei care au deja un cont la aceasta casa de pariuri online.
- Aveti dreptul sa puneti cate un bilet zilnic. Astfel daca incepeti sa jucati miercuri aveti la dispozitie pana vineri sa puneti bilete, ceea ce inseamna ca puteti pune un numar total de 3 bilete (miercuri, joi, vineri)
- Plasarea unui bilet este gratuita, insa pentru ca acesta sa fie eligibil, trebuie sa plasati minim un pariu in ziua respectiva pe orice eveniment sportiv, orice cota si orice suma de bani. In caz contrar biletul vostru va fi anulat.
- Premiul fiecarei runde consta in 45.000 RON sau o vacanta de doua persoane la finala Ligii Campionilor.
- Daca sunteti singurul castigator al unei etape atunci aveti dreptul de a va alege premiul dorit. Daca exista doi sau mai multi castigatori intr-o etapa, atunci premiul de 45,000 RON se imparte intre acestia iar excursia nu se mai acorda.

In cele ce urmeaza va prezentam lista de 12 meciuri pentru acest weekend, si varianta noastra de bilet.In lista de meciuri a acestei runde gasim derby-uri precum Arsenal - Manchester City sau Real Madrid - Atletico Madrid, astfel incat este momentul perfect sa aratati daca sunteti sau nu inspirati cand vine vorba de alegerea unor pronosticuri pentru partide atat de dificile. Aveti timp la dispozitie pana vineri sa va plasati biletele voastre, dar cu cat incepeti sa pariati mai repede cu atat sansele de a castiga sunt mai mari.

 bilet-predictorul-fotbalului.png

In weekend-ul viitor are loc ultima etapa a acestui concurs (20-22 Septembrie). Biletele pentru acea etapa vor putea fi plasate incepand cu data de 13.09, si pana pe 19.09. Asta inseamna ca puteti plasa un numar maxim de sapte bilete.

Participa si tu acum in concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 400RON la prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi