Predictorul Fotbalului - Etapa 4

In ultimele saptamani v-am prezentat in mod constant "Predictorul Fotbalului". Pentru cei care inca nu stiu, acesta este un concurs saptamanal organizat de aceasta casa de pariuri. Obiectivul concursului este acela de a ghici in mod corect rezultatul a 12 partide de fotbal (1x2).

predictorul-fotbalului.png

Daca reusiti sa faceti acest lucru si sunteti singurul castigator, atunci castigati la alegere un premiu de 45.000RON sau o vacanta la finala Ligii Campionilor din 2015! Daca sunt doi sau mai multi castigatori intr-o etapa, atunci premiul de 45.000RON se imparte intre acestia.

Deja au trecut trei runde iar in aceasta saptamana are loc runda cu numarul 4 iar voi puteti sa va alegeti deja pronosticurile pentru partidele oferite. Daca pana acum trebuia sa nimeriti rezultate la meciuri din marile campionate ale Europei, acum trebuie sa va incercati norocul la partide contand pentru campania de calificari la Euro 2016. 

Aveti dreptul de a pune cate un bilet in fiecare zi, iar plasarea acestuia este complet gratuita! Singura conditie pe care trebuie s-o indepliniti pentru ca biletul vostru sa fie valabil este aceea de a plasa minim un pariu in ziua respectiva, pe orice eveniment sportiv, orice cota si orice suma de bani. Mai puteti plasa bilete pana pe data de 5 Septembrie 2014 inclusiv, asa ca grabiti-va! Toate meciurile din aceasta runda a concursului se joaca intre 7-9 Septembrie 2014.

Concursul va mai avea doua runde: 06.09 - 12.09 si 13.09 - 19.09, iar la fiecare din acele runde veti putea plasa cate sapte bilete atata timp cat indepliniti conditiile precizate mai sus. Deci inca mai aveti timp sa va incercati norocul pentru a castiga premiile fabuloase puse in joc!

Mai jos va prezentam varianta noastra de bilet pentru aceasta runda:

bilet-predictorul-fotbalului.png

Pune si tu biletul tau la Predictorul Fotbalului acum! Primesti si un bonus de 400RON la prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi