Predictorul Fotbalului - competiție Sportingbet cu premii de 65,000RON în fiecare rundă!

Participă acum GRATUIT la concursul Predictorul Fotbalului de la Sportingbet și câștigă până la 45,000RON! Premii totale de 65,000RON sunt puse în joc în fiecare rundă! Aceasta este una dintre cele mai vechi competiții oferite de către vreuna din agențiile licențiate, ea fiind în mare vogă chiar și în urmă cu 2-3 anil. Totuși nu este surprinzător că acest concurs încă rezistă, el fiind foarte atractiv. Regulile și premiile au fost schimbate de mai multe ori de-a lungul timpului, iar de aceea am decis să vin cu un articol actualizat care să îți ofere toate informațiile necesare.

Deschide acum un cont la Sportingbet și participă la concursul Predictorul Fotbalului!

În ce constă concursul?

Predictorul Fotbalului este un concurs unde în fiecare rundă staff-ul agenției alege 12 meciuri de fotbal la care tu trebuie să dai pronosticuri de tipul 1x2. De regulă este organizată săptămânal câte o rundă unde sunt alese doar partide care au loc în weekend în campionatele importante ale Europei. Dacă în săptămâna respectivă se joacă și meciuri din Liga Campionilor sau Europa League, atunci este adăugată o rundă suplimentară. 

Zilnic ai dreptul de a pune câte un bilet. Participarea este complet gratuită, dar biletul este valabil doar dacă în acea zi ai plasat minim un pariu la Sportingbet (pe orice eveniment și orice miză). Să presupunem că o rundă începe luni, se termină joi, iar meciurile alese au loc vineri, sâmbătă și duminică. Asta înseamnă că ai la dispoziție patru zile pentru a participa, deci poți pune un maxim de 4 bilete cu condiția ca în fiecare din acele 4 zile să fi plasat măcar câte un pariu pe minim 2RON.

 

Care sunt premiile puse în joc?

În funcție de numărul de pronosticuri corecte, vei câștiga un premiu după cum urmează:

  • 8 din 12 : freebet de 5RON
  • 9 din 12 : freebet de 10RON
  • 10 din 12 : freebetde 15RON
  • 11 din 12 : 8,500RON
  • 12 din 12 : 45,000RON

Premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu într-o rundă 3 pariori au nimerit toate cele 12 rezultate, atunci fiecare va lua câte 15,000RON. Premiile sunt de regulă creditate în maxim 24 de ore de la terminarea tuturor meciurilor dintr-o rundă.

Dacă îți plac concursurile de acest tip, atunci îți recomand să citești despre alte două competiții similare : ”Pronobet de la Netbet - câștigă săptămânal jackpot-uri de zeci de mii de lei!” și ”Super 6 - Sfaturi, strategii și tactici de joc la Superbet”. 

Deschide acum un cont la Sportingbet și participă la concursul Predictorul Fotbalului!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi