Predictorul CM de Hochei - Câștigă o Skoda Superb, 40.000€, Ipad Mini 3 și multe altele!

Între 1 și 17 mai 2015 se desfășoară Campionatul Mondial de hochei pe gheață (IIHF World Championship 2015). Această competiție are loc în Praga și găzduiește cele mai bune 16 naționale de hochei din lume. Cu ocazia acestui turneu Sportingbet (Deschide un cont acum!) vine cu un concurs foarte interesant în care puteți câștiga o Skoda Superb, 40,000€, Ipad Mini 3 sau multe altele!

Cele 16 naționale sunt împărțite în două grupe de câte opt, iar primele patru din fiecare grupă vor merge mai departe în faza eliminatorie. Câștigătorul grupei A va juca în sferturi cu locul 4 din grupa B, locul 2 din A cu locul 3 din B și tot așa.

Concursul este împărțit în două părți:
- Runda 1 (13.04.2015 - 29.04.2015)
- Runda 2 (30.04.2015 - 16.05.2015)

hochei-predictor.png

Obiectivul concursului (Runda 1)

Obiectivul primei runde este acela de a pronostica corect clasamentul exact din fiecare grupă dar și câștigătorii meciurilor din fazele eliminatorii. Dacă reușiți să faceți acest lucru vreți câștiga marele premiu: O Skoda Superb sau 40,000€ la alegere! Iar dacă reușiți să nimeriți în ordine cele trei medaliate, veți lua un premiu de 10,000€. Puteți trimite în mod gratuit câte o predicție zilnic; deci puteți pune un număr maxim de 17 predicții pentru această rundă dacă participați în fiecare zi.

Nu se știe încă obiectivul rundei secunde sau premiile exacte care vor fi puse în joc. Vom reveni însă cu detalii la momentul respectiv.

Cum pot câștiga marele premiu? (Skoda Superb sau 40.000€)

 • Pentru a câștiga marele premiu (Skoda Superb sau 40.000€), participantul trebuie să pronosticheze și să trimită prin intermediul concursului de predicții de pe site-ul Sportingbet următoarele evenimente: clasamentul exact din fiecare grupă (grupa A și grupa B) și câștigătorii fiecărui meci din fazele eliminatorii (sferturi de finală, semifinale, finala mică și finala mare)
 • Premiul va fi câștigat doar dacă toate evenimentele care se califică vor fi pronosticate corect într-o predicție.
 • Dacă există un singur câștigător al marelui premiu, atunci acesta are de ales între Skoda Superb sau €40.000.
 • Câștigătorul va fi contactat telefonic în 24 de ore de la sfârșitul turneului.
 • În caz că marele câștigător alege Skoda Superb, toate detaliile vor fi discutate telefonic la sfârșitul turneului. 
 • Dacă marele câștigător alege suma de 40.000€ banii vor fi creditați în contul activ Sportingbet al participantului în termen de 48 de ore de la terminarea turneului (nu există condiții de rulaj, banii pot fi retrași oricând).
 • Dacă doi sau mai mulți concurenți pronostichează corect evenimentele precizate mai sus, atunci Skoda Superb nu se va mai acorda iar premiul de 40,000€ va fi împărțit în părți egale între câștigători.
 • Toți câștigătorii premiului principal nu vor putea câștiga și unul dintre premiile adiționale.
 • Participantul poate câștiga premiul principal doar o dată.

Cum pot câștiga premiul adițional de 10,000€?

 • Pentru a câștiga Premiul de 10.000€ concurentul trebuie să pronosticheze corect câștigătorul medaliei de aur, argint și bronz. 
 • Premiul va fi câștigat doar dacă nimeriți într-o singură predicție în mod corect câștigătorii celor trei medalii.
 • Câștigătorul va fi contactat prin mesaj inbox în contul său Sportingbet în 24 de ore de la sfârșitul turneului.
 • Banii vor fi creditați în contul activ Sportingbet al participantului în termen de 48 de ore de la sfârșitul turneului.
 • Dacă există doi sau mai mulți câștigători ai acestui premiu, atunci banii vor fi împărțiți în mod egal între numărul de câștigători.
 • Participantul poate câștiga premiul adițional doar o dată.

Reguli generale

 • Fiecare concurent are dreptul de a trimite câte o predicție în fiecare zi până pe 30 Aprilie 2015 la ora 02:59.
 • Predicțiile nu pot fi modicate după ce au fost trimise.
 • Participarea este gratuită dar pentru ca o predicție să fie validă este necesar ca în ziua respectivă să plasați minim un pariu sportiv la Sportingbet. Pariul poate fi plasat pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani (miza minimă este de 2RON). Sunt luate în calcul doar pariurile plasate pe bani reali; pariurile gratuite nu sunt luate în calcul. Veți putea vedea în istoricul predicțiilor în dimineața următoare dacă predicția anterioară a fost validă sau nu.
 • Pentru această promoție o zi este definită ca perioada între 03:00 EEST și 02:59 EEST (ora României).
 • Doar clienții înregistrați la Sportingbet pot lua parte la această promoție. 
 • Sportingbet își rezervă dreptul de a modifica sau retrage această ofertă în orice moment fără o înștiințare în prealabil. 
 • Decizia Sportingbet este finală și incontestabilă.

 Părerea noastră despre concurs și varianta noastră de bilet

Ținând cont că vorbim despre un concurs cu participare gratuiă și cu premii foarte atractive, nu aveți practic ce pierde și nu ar trebui să ratați ocazia de a participa. Este drept că pentru câștigarea marelui premiu (o Skoda Superb sau 40,000€) aveți nevoie de multă inspirație și mult noroc dar nimic nu este imposibil pentru că puteți pune un număr de 17 bilete dacă participați în fiecare zi, ceea ce vă oferă destul de multe șanse de câștig. Plus că pentru câștigarea premiului suplimentar de 10,000€ șansele cresc considerabil deoarece acolo este suficient să nimeriți cele trei medaliate.

Mai jos puteți vedea predicția noastră. Am mers pe mâna țării gazdă, Cehia, națională care a câștigat Campionatul Mondial de șase ori până acum. 

predictie-hochei.png

Deschide un cont acum și ia un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi