Predictorul Australian Open - Runda a 5-a

Predictorul Australian Open continuă cu o nouă rundă, ceea ce înseamnă că aveți o nouă șansă să puneți mâna pe marele premiu de 45,000RON dacă reușiți să pronosticați corect rezultatele la toate cele 12 meciuri alese de agenție pentru această noapte. Dar și 8-11 pronosticuri corecte vă aduc premii consistente. Regulamentul complet al competiției, premiile exacte puse în joc și alte informații pot fi aflate din ACEST ARTICOL.

Aveți timp la dispoziție până în noaptea de joi spre vineri la ora 01:59 să vă faceți biletul pentru runda a cincea. Meciurile încep toate după ora 02:00.

Participă și tu în concursul "Predictorul Australian Open"! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

predictor-tenis-1.png

Aceasta se anunță a fi cea mai interesantă rundă de până acum. Spre deosebire de rundele precedente ale concursului, trebuie să scoatem în evidență faptul că în majoritatea partidelor există un favorit sau o favorită, iar unele confruntări (în special la băieți) sunt chiar foarte dezechilibrate pe hârtie.
Cele mai evidente exemple sunt meciurile dintre Murray- Sousa și Seppi - Federer unde favoriții au o cotă de doar 1.02 să se impună! Dar și la partidele Dimitrov - Baghdatis, Berdych -Troicki și Kyrgios - Jaziri lucrurile nu stau mult mai diferit, favoriții neavând cote mai mari de 1.20 pentru un eventual succes.

La meciurile de la fete cotele sunt ceva mai apropiate decât la băieți, dar și aici avem destule meciuri unde jucătoarea care pornește cu prima șansă nu are o cotă mai mare de 1.40 - 1.50 pentru o victorie. Realitatea este că singura partidă cu adevărat echilibrată din perspectiva caselor de pariuri este cea dintre Irina Begu și Carina Witthoeft.

Românca a reușit să elimine în primul tur pe Angelique Kerber, numărul nouă mondial producând una din cele mai mari surprize ale acelei runde. Apoi a urmat un meci ceva mai ușor cu Siniakova, câștigat în două seturi. Pe de altă parte nici adversara sa din acest meci, germanca Carina, nu a avut un parcurs ușor până acum. Deși nu este în top 100 mondial, aceasta a învins în primul tur pe Suarez Navarro cedând doar 4 game-uri iar în turul doi a cedat doar trei game-uri în fața americancei Christina McHale. Astfel se anunță un meci greu pentru Begu dar noi vom merge totuși pe mâna româncei.

În afară de acest meci, restul sunt așa cum am spus mai sus, dezechilibrate pe hârtie. În condițiile date aceasta pare a fi una din cele mai bune runde în care să ne încercăm norocul pentru unul din premiile oferite pentru 12 sau 11 pronosticuri corecte. Atâta timp cât nu avem parte de surprize notabile, ar trebui să putem bifa câteva selecții câștigătoare fără mare efort. Totuși această situație este cu dus și întors. O eventuală surpriză ne va scoate din start. Noi am mers în toate partidele doar pe mâna favoriților, singura excepție fiind meciul Irinei Begu. Vă așteptăm cu comentarii dacă credeți că în vreuna din celelalte partide se va întâmpla ceva neașteptat.

predictor-tenis.png

Participă și tu în concursul "Predictorul Australian Open"! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi