Predictorul Australian Open - Runda a 4-a

"Predictorul Australian Open" continuă cu o nouă rundă iar odată cu el primiți o nouă șansă de a vă bate pentru premii zilnice în valoare totală de 65,000RON deși înscrierea este gratuită. Dacă este prima dată când auziți de acest concurs, atunci trebuie să știți că obiectivul este acela de a ghici în mod corect rezultatul la cât mai multe partide de la Australian Open. 12 pronosticuri corecte vă aduc în cont suma de 45,000RON în timp ce 8-11 pronosticuri vă recompensează de asemenea cu premii generoase. Detalii AICI.

Participă și tu în concursul "Predictorul Australian Open"! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

predictor-tenis-1.png

Runda a patra din Predictorul Australian Open conține meciuri care se joacă joi dimineață iar voi aveți la dispoziție până joi la ora 01:59 să plasați biletul vostru. Cu cât avansăm în competiție, cu atât începem să avem meciuri din ce în ce mai tari. Dacă în primele două zile chiar nu puteam scoate în evidență o anumită partidă, acum avem câteva confruntări tari. 

Una din aceste partide este cea dintre Gilles Simon și Marcel Granollers. Jucătorul spaniol a câștigat ultimele trei întâlniri directe dar cea mai recentă a avut loc în octombrie 2012. De atunci s-au schimbat multe iar acum Simon este favorit cert. Tot pe mâna lui vom merge și noi, rezultatele recente fiind ceva mai încurajatoare.

Și la fete avem o confruntare foarte interesantă între Azarenka și Wozniacki. Ambele au trecut fără mai probleme de primul tur iar acum se întâlnesc într-unul din cele mai interesante meciuri la fete din această rundă. Cele două s-au mai întâlnit în carieră de opt ori, dar doar șase din aceste meciuri s-au jucat până la capăt. Fiecare a câștigat de câte trei ori. Meciurile au avut loc însă cu destul de mult timp în urmă, iar acum noi avem încredere mai multă în jucătoarea daneză. 

Mai jos puteți vedea lista noastră completă de selecții pentru această rundă și vă așteptăm și pe voi cu păreri.:

predictor-tenis.png

Participă și tu în concursul "Predictorul Australian Open"! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi