Predictorul Australian Open - Runda a 3-a

Miercuri, 21 ianuarie 2015, începe ziua a treia din Australian Open și odată cu ea și runda a treia din "Predictorul Australian Open", concurs ce pune la bătaie zilnic câte 65.000 RON pe întreaga durata a turneului de Grand Slam. Participarea este gratuită iar obiectivul este acela de a ghici în mod corect rezultatele la cât mai multe meciuri din cele 12 alese de această casă de pariuri online pentru ziua respectivă. Deja puteți pune biletul vostru pentru mâine dimineață. Mai multe detalii despre concurs, regulament și premii puteți afla din acest articol

predictorul-tenis.png

Unul dintre meciurile care ne-a atras atenția în această rundă este cel dintre Siniakova și Irina Begu. Românca a reușit în turul precedent una din cele mai impresionante victorii de până acum, reușind s-o elimine pe Angelique Kerber, locul nouă mondial. După o victorie atât de importantă ne gândim că Begu este capabilă să treacă și de acest tur. Trebuie precizat că ea a mai jucat cu Siniakova în acest an în turneul de la Shenzhen, atunci când cehoaica s-a impus cu 2-1.

Pe același principiu am ales să mergem și pe mâna lui Lucie Hradecka în partida cu Hercog. Lucie a reușit o victorie chiar mai impresionantă decât cea a lui Begu, eliminând pe Ivanovic.

Dintre meciurile de la băieți, unul din cele mai interesante este cel dintre Viktor Troicki (loc 54 ATP) și .Leonardo Mayer (loc 26 ATP). Deși sârbul se află mai jos în clasamentul ATP, vom merge pe mâna lui deoarece se află într-o formă destul de bună. Acesta a reușit să câștige turneul de la Sydney cu doar două zile înainte să înceapă aventura sa la Australian Open.

În cele ce urmează puteți vedea selecțiile noastre la toate cele 12 meciuri ale acestei runde și vă așteptăm și pe voi cu sugestii. 

tenis-runda-3.png

Participă și tu în concursul "Predictorul Australian Open"! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi