Predictorul Australian Open - Runda a 2-a

Așa cum v-am prezentat ieri, "Predictorul Australian Open" este un concurs zilnic organizat de această casă de pariuri online pe durata turneului australian de Grand Slam. Obiectivul este acela de a ghici în mod corect câștigătorii a cât mai multe meciuri din cele 12 alese de agenție în ziua respectivă. Participarea este gratuită, iar premiile totale zilnice sunt de 65,000RON.Dacă nimeriți rezultatul la toate cele 12 partide câștigați fabuloasa sumă de 45,000RON. Regulile complete găsiți AICI

predictorul-tenis.png

În această dimineață au avut loc primele meciuri de la turneul australian. La băieți n/am avut parte de surprize notabile (cel puțin nu până în momentul scrierii acestui articol). La fete însă, situația a fost diferită. Ana Ivanovic a fost eliminată din turneu de către Lucie Hradecka, deși sârboaica avea o cotă de doar 1.07 pentru un eventual succes. Radwanska și Annika Beck au fost și ele eliminate deși porneau clar cu prima șansă. O surpriză plăcută a fost cea reușită de Irina Begu, care a învins în trei seturi pe Angelique Kerber.

Pe lista de meciuri din runda a doua a "Predictorului Australian Open" găsim și meciul lui Marius Copil în compania spaniolului Andujar. Cei doi s-au mai întâlnit o singură dată, în 2011, atunci când spaniolul a câștigat cu 2-0. La partida din această noapte casele de pariuri acordă cote aproape egale celor doi, iar noi vom merge pe mâna românului deoarece în ultima vreme a avut rezultate ceva mai bune decât adversarul său. Copil a trebuit să treacă de calificări (trei tururi) pentru a ajunge pe tabloul principal în timp ce Andujar a fot direct calificat.

Despre celelalte meciuri din această rundă nu vom vorbi prea mult. Pe această listă nu avem partide în care să fie implicați jucători de top foarte cunoscuți. Mai jos puteți vedea varianta noastră de bilet și așa cum am precizat mai sus, vă învităm să accesați acest articol pentru a vedea lista completă de meciuri și cote pentru această rundă. 

 predictorul-tenisului-2.png

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi