Predictorul Australian Open - premii de 65.000RON zilnic, participarea este gratuită!

În ultimele luni v-am prezentat constant "Predictorul fotbalului", concurs unde trebuia să nimeriți rezultatul la cât mai multe meciuri de fotbal pentru a putea câștiga premii fabuloase.

Acum, această casă de pariuri online vine cu o promoție similară în fiecare zi la Australian Open. Concursul "Predictorul Australian Open" pune la bătaie premii totale de 65.000RON în fiecare zi, obiectivul fiind acela de a da cât mai multe pronosticuri corecte la cele 12 meciuri alese de agenție în ziua respectivă. Participarea este gratuită!

Concursul a început duminică (18.01.2015) iar meciurile din prima rundă au loc luni, 19.01.2015. Apoi în fiecare zi va începe o rundă nouă, ceea ce înseamnă o șansă zilnică de a lua fabulosul premiu de 45,000RON pus în joc, premiu acordat dacă pronosticați corect toate cele 12 rezultate din runda respectivă. .

predictorul-tenis.png

Premii puse în joc

 • 12 rezultate corecte din 12: 45.000RON
 • 11 rezultate corecte din 12: 8.500RON
 • 10 rezultate corecte din 12: 3 lozuri răzuibile
 • 9 rezultate corecte din 12: 2 lozuri răzuibile
 • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Termeni și condiții ofertă

 • În fiecare zi puteți plasa o singură variantă.
 • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună variantă se va lua în considerare.
 • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru a valida însă acel bilet este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu simplu pe orice meci din tenis sau un pariu multiplu format doar din selecții din tenis. Pariul poate să fie pus pe orice cotă și orice sumă de bani.
 • Câștigătorul meciului este considerat jucătorul care avansează în următoarea rundă a turneului.
 • Dacă pronosticul este valid sau nu va fi afișat în istoricul predicțiilor a doua zi în cursul dimineții.
 • În cadrul acestei promoții o zi este definită ca perioada dintre 02:00 si 01:59.
 • Câștigurile vor fi adăugate în cont în maxim 24 de ore de la terminarea celor 12 meciuri.
 • Premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu sunt trei persoane care ghicesc în mod corect toate cele 12 rezultate, atunci fiecare câștigă câte 15.000 RON.
 • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 rezultate corecte pot fi folosite doar în jocul "TRIBBLE KNOCKOUT". Acestea vor fi creditate în următoarea zi după ce ultimul meci din acea rundă s-a terminat. Lozurile vor fi disponibile între 13:00 și 23:59. Eventualele câștiguri rezultate trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Părerea noastă despre acest concurs
Orice iubitor de tenis nu are voie să piardă această promoție fabuloasă. Fiecare zi de Australian Open vă aduce o șansă suplimentară de a lua premiul fabulos de 45.000RON pus în joc pentru 12/12 pronosticuri corecte sau premiul de 8.500RON pentru 11 pronosticuri corecte. Chiar și un număr de 8-10 rezultate corecte vă aduc premii de consolare interesante. Iar partea cea mai bună este aceea că nu aveți ce pierde, participarea fiind complet gratuită.

Agenția care vine cu această promoție vă oferă posibilitatea de a paria pe toate meciurile de la Australian Open, atât înainte ca acestea să înceapă cât și live. De asemenea puteți plasa și pariuri de lungă durată pe întregul deznodământ al turneului, cum ar fi pariuri pe câștigătorul general la feminin sau masculin.

Meciuri runda 1
Mai jos puteți vedea lista de meciuri pentru prima rundă și varianta noastră de bilet. Pe această listă se regăsește și partida româncei Sorana Cârstea în compania rusoaicei Alexandra Panova. Această confruntare are loc luni la ora 07:30.

 bilet.png

Participă și tu în concursul "Predictorul Australian Open"! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi