Povestea nebună a unui student tocilar. Cât a câștigat din pasiunea lui

În vârstă de 32 de ani, Chris Moorman este acum cel mai bun jucător de poker online din lume și se poate lăuda că a ieșit odată dintr-un cazinou cu 1 milion de euro în rucsacul său! Foarte puțină lume știe însă povestea lui, că mai înainte de toate s-a chinuit să termine o facultate. Nu avea nicio atracție față de cursuri, iar de cele mai multe ori prefera să memoreze pasaje importante, decât să învețe logic. 

Cea mai mare parte a timpulyui și-o petrecea în fața calculatorului, jucând poker. Petrecea ore în șir la mese până când colegii lui de cameră se întorceau din oraș. El s-a specializat într-un timp scurt în Texas Hold 'Em, iar primul său jackpot a fost de 50 000 de lire sterline. S-a întâmplat când încă nu împlinise 21 de ani. Treptat, câștigurile sale au început să fie tot mai mari. 

În șase luni, Chris avea deja 100.000 de lire sterline. A fost momentul în care și-a spus că pokerul este viața lui și că nu trebuie să renunțe niciodată la asta. Iar acum el este cel mai bun jucator de poker online din lume, cu o avere estimată de de 13 milioane lire sterline! Cel mai mare premiu câștigat vreodată a fost de 1 milion de euro,m după o vizită scurtă la un cazinou. Nu e deloc rău, având în vedere că el nu și-a terminat studiile de economie...

La un turneu live și-a cunoscut actuala soție - care are o pasiune pentru vacanțele extravagante. Are și de unde, cu un asemenea jucător de poker lângă ea. Totuși, nu toate au fost bune și frumoase - au fost zile când Chris a pierdut și 50 de mii de lire sterline într-o singură zi. Cel mai mult a jucat poker 7 zile la rând. A câștigat suficient cât să-și permită o nuntă de vis în 2015 în Los Angeles. 

Din cele 13 milioane de lire sterline câștigate până acum din poker, 3 milioane au intrat în conturile lui în urma unor evenimente live. Dar a durat ceva timp pentru a deveni ”stăpânul” jocului de poker. ”Timp de 4 ani, nu am prins nicio masă finală. A fost o rușine, în condițiile în care am fost clasat pe locul 1 online. Nu mă simțeam deloc confortabil, dar până la urmă am depășit momentul”, a povestit milionarul din poker. 

În ciuda averii sale, Chris spune că duce o viață modestă. Nu are permis de conducere și nu este interesat de haine de scumpe ale designerilor faimoși. Ultima nebunie a făcut-o când era burlac."Am închiriat un elicopter cu un prieten din poker și ne-am dus iubitele pe Insula Catalina. Apoi am închiriat un catamaran de 80 de persoane doar pentru noi patru! Ne-am scufundat în cuști anti-rechini, am făcut paragliding și l-am urmărit în finala de la Australian Open pe Andy Murray, favoritul meu din tenis”, a povestit Chris. 

În această vară, el a câștigat brățara de aur World Series Of Poker  în  Las Vegas. Totodată, a pus mâna pe jackpotul de 500.000 de dolari (aproximativ 375.000 lire sterline). Desemnat ambasadorul 888poker, Chris Moorman va juca săptămâna aceasta la 888Live Festival din Londra, unde premiul cel mare este de 650 000 lire sterline.

Cu această ocazie, își va lansa cartea în care povestește aproape totul despre viața lui. Un capitol i l-a dedicat taălui său, și el mare amator de poker. În 2009 au participat amândoi al un turneu în Manchester - el nu a luat nimic, iar tatăl său a pus mâna pe un cec de 88.000 de lire sterline. 

(sursamirror.co.uk)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!