Povestea anului în poker: tocmai a câştigat un mare turneu online, aflându-se în avion, la peste 8.000 de metri altitudine

Guillaume "Volatile38" Diaz este omul momentului în pokerul mondial, după ce a reuşit să câştige titlul la Winamax Series €1.000 High Roller, aflându-se în zbor. La 26.000 de picioare deasupra Kazakhstanului, francezul a reuşit să câştige competiţia, asigurându-şi un cec de €73.188.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI COMPETIŢII

High-roller-ul cu buy-in de €1.000 din cadrul Winamax Series s-a bucurat de participarea a 367 de jucători. Printre ei, Guillaume “Volatile38” Diaz, un jucător de poker din Hexagon care tocmai se întorcea de la un turneu de la Macau unde a participat şi Mihai Zidaru (27 de ani), membru al comunității Pariurix.com și fostul nostru coleg (ce impresii are el despre Macau Championship Main Event poţi afla aici).

Diaz a avut un run excelent în China, unde s-a situat pe locul 4 la 5,000 + 500 No Limit Hold'em - PokerStars Asia Open #17 (POKERSTARSChampionship Macau), asigurându-şi un cec în valoare de $18.528. După experienţa asiatică, francezul s-a grăbit să prindă un zbor spre Zurich, unde avea programat un nou turneu live, însă s-a gândit ca cele 16 ore şi 35 de minute de zbor între cele două locaţii să şi le petreacă într-un mod cât se poate de relaxant şi util.

Membru al Team Winamax de patru ani, Diaz s-a înscris la High-roller-ul cu buy-in de €1.000 din cadrul Winamax Series şi, din fericire, wi-fi-ul din avion a fost excelent. Cu o serie de play-uri excelente, Diaz a reuşit să îşi construiască un stack respectabil şi, în cele din urmă, fără mari eforturi a ajuns la masa finală. După aproape 8 ore de joc efectiv, jucătorul cunoscut în lumea pokerului online drept "Volatile38" a ajuns în heads-up, unde doar userul "Denilo93" îl despărţea de premiul cel mare. Cei doi au făcut în cele din urmă un deal, lăsând în joc €8.000 pentru câştigător. În foarte scurt timp Diaz s-a impus devenind probabil primul om din istorie care se impune într-un turneu online atât de mare de la mare înălţime. În momentul desfăşurării ultimei mâini, avionul se afla deasupra Kazakhstanului, la peste 8.000 de metri altitudine.

"Vă mulţumesc mult de tot pentru suport... şi pentru mesajele primite. Seara aceasta a fost una cu adevărat nebună; să văd că mi-aţi fost alături, o face şi mai specială. Ahh, şi nu uitaţi: în poker, nu sunt importante cărţile pe care le primeşti, ci compania de zbor pe care o alegi", a glumit Diaz, făcând trimitere la wi-fi-ul care nu i-a dat, din fericire, bătăi de cap.

509.513 dolari a câştigat Diaz în întreaga carieră din competiţiile Live. El s-a impus în 2014 la € 2,000 + 200 No Limit Hold'em - Freezeout (desfăşurat pe tărâm natal, la Deauville), când şi-a trecut în palmares cel mai mare câştig din competiţiile Live: $124.473.

De menţionat şi faptul că Guillaume "Volatile38" Diaz nu a fost singurul pasager al zborului către Zurich care a folosit timpul petrecut în aer pentru a participa la acest High Roller. Romain Lewis, jucător care fusese la rândul sau la PSC Macau, a avut de asemenea un deep run în cadrul competiţiei sub egida Winamax, cei doi chiar întâlnindu-se spre final la aceeaşi masă.  

Chiar şi în timpul turneului de la Macau, Diaz nu a putut sta departe de pokerul online, acolo unde e văzut drept unul dintre cei mai buni jucători europeni.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!