Poți câștiga 1.000.000 de euro la un concurs de pronosticuri pe CM2018!

Cât de bine crezi te pricepi la fotbal? Știai că poți câștiga 1.000.000 (un milion) de euro dacă indici corect primele două clasate din grupele FIFA World Cup 2018, apoi câștigătoarele meciurilor eliminatorii? Super concursul de pronosticuri este organizat de Netbet și la el pot atât clienții deja existenți, cât și cei care se înregistrează acum la această casă de pariuri online prin linkurile din prezentul articol. Desigur, la prima vedere pare greu, poate chiar imposibil, dar nu este chiar așa. Dacă analizezi cu atenție toate echipele și componențele grupelor, îți poți forma o imagine clară despre ce se va întâmpla la turneul final din Rusia. Până la urmă, unde mai poți câștiga un milion de euro? Poate la loto, dar aici mai ești și la mâna ta, nu depinzi exclusiv de noroc, deci probabilitatea de a lua premiul la concursul de pronosticuri este mult mai mare. Participarea este gratuită, adică pot participa toți clienții Netbet fără obligația de a efectua vreun depozit sau de a îndeplini vreo condiție, deci nu au nimic de pierdut. Intră în joc și distrează-te!

Participă la concursul de pronosticuri și câștigă 1.000.000 de euro!

Cum câștig fabulosul premiu?

1. Loghează-te în contul tău Netbet. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
2. Participă la Pronosticul Cupei Mondiale 2018.
3. Alege cele 16 echipe care se vor clasa pe locurile 1 și 2 ale grupelor din care fac parte. Aceste echipe se vor califica automat în optimile de finală ale competiției.

Participă și în Concurs Cupa Mondială PariuriX. Înscrierea GRATUITĂ și poți câștiga un Ipad / Xbox One / tabletă Samsung / FREEBET-uri!

4. Pentru fiecare meci eliminatoriu, alege echipa câștigătoare și plaseaz-o în runda următoare, până la stabilirea echipei care va cuceri trofeul.

5. Indică și echipa care va câștiga finala mică. Dacă toate pronosticurile sunt corecte, câștigi 1.000.000 de euro.

Ce trebuie să mai știu?

  • Dacă sunt mai mulți câștigători, premiul se împarte în mod egal la numărul lor.
  • La concursul de pronosticuri pot participa atât clienții deja existenți, cât și clienții noi.
  • Poți opta ca un soft să facă alegerile în locul tău. Dai click pe butonul „Mă simt norocos”, din centrul ecranului, iar câmpurile se completează automat.

Participă la concursul de pronosticuri și câștigă 1.000.000 de euro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi