Posibilă eroare de cotă la finala EURO 2016! Cota 301 pentru un pronostic perfect realizabil?

Eram în căutare de cote pentru un articol şi mi-a sărit în ochi o super cotă avută de un pronostic care, dacă-l înţeleg eu bine, este perfect realizabil. Cum arată exact pronosticul vezi în imaginea de mai jos.

cota-gresita.JPG

Din câte îmi dau seama pariul acesta va fi câştigător dacă Nani şi Griezmann marchează ÎN TOTAL minim 2 goluri în timpul regulamentar al finalei. M-am gândit că ar fi vorba să marcheze fiecare câte 2 goluri, dar n-ar fi avut ce căuta "în total" în text în aceste condiţii.

Vorbim totuşi de golgheterul turneului şi de unul dintre cei mai buni marcatori ai Portugaliei şi cred că o miză de 10-20 RON merită riscată pe un astfel de pariu la o asemenea cotă, în condiţiile în care pentru gol marcat de Nani avem cota 4.50 iar pentru gol marcat de Griezmann avem cota 2.50.

Unibet şi PariuriX au o ofertă exclusivă: primul pariu este 100% fără risc până la maxim 150 RON dacă deschizi cont accesând linkul https://pariurix.com/links/unibet.php. Astfel, dacă nu ai cont la agenţie poţi să deschizi unul acum şi să plasezi primul pariu, urmând să primeşti miza integral dacă acesta va fi pierdut. Totuşi ar fi bine să ne "lumineze" cineva dacă avem parte de o cotă greşită sau dacă pariul nu este el expus corect.

-----------------------------------

Actualizare ora 10:30 se pare că traducerea este greşită din engleză în română şi este vorba de minim 2 goluri marcate de fiecare jucător în parte

2.JPG

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii