Posibil meci aranjat la pariuri 21 iunie 2015?

De la bun început vreau să spun că nu cred în meciuri aranjate vândute pe Facebook pentru 50 de euro. Principalul motiv pentru care n-am încredere în asta este faptul că un meci pentru pariuri se aranjează pentru zeci şi chiar sute de mii de euro. De ce oare l-ar vinde cineva pentru 50 de euro sau chiar şi mai puţin?

Mi-a atras atenţia acest bilet văzut pe o pagină unde "curgeau" laudele la adresa tipului respectiv. Mi-a mai atras atenţia şi miza jucată, asta în condiţiile în care majoritatea celor care vând meciuri "sigure" pe Facebook pariază 100-200 RON pe ele. 

N-o să vă dau numele paginii respective (acolo unde scrie 1/2 continua cu numele paginii) deoarece nu vreau să-i fac reclamă, pentru că nu cred că este ceva serios şi nu vreau ca cei mai naivi să plătească, aşa cum cere respectivul, 50 de euro pentru pont. Las doar imaginea postată de respectivul pe wall cu biletul jucat. 

Biletul primit este acesta. Acum dacă este cineva care crede "în Moş Crăciun" şi implicit în meciuri sigure vândute pe Facebook n-are decât să intre AICI, pe site-ul casei de pariuri şi să vadă care sunt pronosticurile care au cotă 19 pentru 1 pauză / 2 final sau 2 pauză / 1 final. 

Celor care cred că există meciuri sigure vândute pe Facebook le recomand să citească ACEST ARTICOL, precum şi Meciuri aranjate 100% sigure - Cote mari și câștiguri imense

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi