Portugalia vs Ţara Galilor - Ronaldo îţi dublează banii pariaţi

cristiano-ronaldo.jpg

În prima semifinală de la EURO 2016 pe Parc Olympique Lyonnais Portugalia şi cu Ţara Galilor joacă cu o miză foarte importantă pe masă: calificarea în finala turneului final.

La un meci de asemenea importanţă s-ar putea ca diferenţa să o facă jucătorii mari, obişnuiţi să evolueze în astfel de partide. Dintre cei 42 de fotbalişti (sunt 3 suspendaţi plus Pepe accidentat) implicaţi în acest joc cu siguranţă Cristiano Ronaldo este cel mai obişnuit cu presiunea. De aceea s-ar putea încerca un pariu pe minim un gol marcat de superstarul lui Real Madrid în timpul regulamentar.

Cota pentru acest pronostic este de 2.15 la această casă de pariuri online. Partea bună dacă ai de gând să încerci recomandarea mea este că poţi să pariezi pe gol marcat de Cristiano Ronaldo în Ţara Galilor - Portugalia fără nici un risc de a pierde banii.

Dacă n-ai cont la această agenţie de pariuri pe net vei beneficia de un prim pariu 100% fără risc până la 300 RON, oferta fiind una exclusivă pentu utilizatorii PariuriX.

În aceste condiţii ai putea risca 300 RON pe gol marcat Ronaldo în meci la o cotă de 2.15 şi astfel fie câştigi 645 RON, fie îţi iei banii înapoi. Sau ai putea să forţezi puţin şi să mergi pe a doua dublă a portughezului la EURO 2016. În acest caz câştigul eventual ar fi de 1.800 RON la 300 RON mizaţi şi, din nou, dacă va fi primul plasat la agenţie vei fi 100% sigur că nu pierzi vreun ban.

Pentru mai multe detalii despre această ofertă îţi recomand să dai click aici şi să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile bonusului!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi