Portugalia se alătura Franței și Spaniei într-o platformă comună de poker

Jucătorii de poker din Portugalia nu vor mai fi nevoiți să stea deoparte și să privească cum cei din Franța și Spania joacă împreună, online. De curând, Portugalia a devenit oficial cea de-a treia țară care a pătruns pe o piață comună europeană a statelor - care până acum erau izolate în ceea ce privește jocurile de noroc. 

Spania și Franța și-au dat primele mâna în acest proiect, iar colaborarea dintre cele două state a fost sărbătorită prin Festivalul ”France-Espana Hold’em Series” (FRESH), cu 5 milioane de euro garantate.

Acum, PokerStars pregătește un festival similar pentru a sărbători sosirea Portugaliei. Într-o declarație de presă, camera de poker a anunțat că jucătorii din Spania, Franța și Portugalia vor putea participa la Festivalul ”Trio Series” (foto: pokernews.com) ce va avea loc între 3 și 13 iunie - o competiție cu 78 de turnee și un Main Event cu intrări de 250 de euro și 500.000 de euro fond de premii garantate. 

În ianuarie, Franța și Spania au fost primele țări care au pus în aplicare ”pactul” semnat în iulie 2017, iar PokerStars a fost prima cameră licențiată care a profitat de parafarea înțelegerii. 

Acum, că Portugalia este pregătită pentru a intra în joc, va fi doar o chestiune de timp până când Italia (a patra semnatară a documentului) se va alătura oficial platformei comune. (foto: pokertube.com).

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!