Share

Portugalia-Mexic, Ronaldo în fața unui nou trofeu

Ponturi Fotbal

Cota: 2.20

Adaugat de: Király Zoltán

18 Iun 2017 11:55 878 0
Logo Portugalia
Logo Mexic
Portugalia
Mexic
VS
18:00 18 Iunie 2017
Cupa Confederațiilor

Analiză și informații pentru Portugalia v Mexic

Portugalia-Chile

Portugalia cu CR pe teren, nu va ceda jocul cu nimeni, iar tineretul portughez este cunoscut fiind pe val de sezoane bune, are mulți jucători de creație echipe și atacanți decisivi. Cu un lot din care majoritatea se bazează pe cea a campioanei Europei, este de așteptat să fie demni de titulatura de favorita turneului (alături de Germania). Niciodată nu trebuie subestimată o echipă care îl are pe Cristiano Ronaldo, omul probabil ar vrea să câștige și campionatul cartierului dacă el ar fi în echipă. Portugalia nu are prea multe trofee, așa că vor fi foarte motivați în acest turneu în care trebuie să înceapă cu dreptul. Chiar dacă joacă egal Portugalia nu va refuza jocul, Fernando Santos cred că va schimba echipa într-una defensivă probabil pentru faza eliminatorie, rețeta aceasta cel puțin a funcționat bine la europene.

Echipă probabilă: Rui Patricio - Bruno Alves, Jose Fonte, Raphael Guerreiro, Cedric - William Carvalho, Joao Moutinho, Andre Gomes - Nani, Cristiano Ronaldo, Andre Silva

Mexic ca de obicei este cea mai bună echipă a zonei CONCACAF și întotdeauna creează probleme echipelor mari și acum dețin și un atac foarte bun. Nu vin cu lotul al doilea ca data trecută la Copa America, unde interesul lor nr. 1 a fost Gold Cup, astfel că e de așteptat să iasă și ei la atac și să contribuie la spectacol.

Echipă probabilă: Guillermo Ochoa - Carlos Salcedo, Hector Moreno, Nestor Araujo, Miguel Layun - Jonathan Dos Santos, Hector Herrera, Andres Guardado - Carlos Vela, Javier Hernandez, Raul Jimenez

Pont Portugalia VS Mexic: Over2.5

Acest turneu este unul cu meciuri deschise, s-a putut vedea și ieri în meciul de deschidere, deși rezultatul a ieșit de under. Acum cu două atacuri mai bune decât cele de ieri, mă aștept la mai multe goluri, mai multe decât 2, adică minim 3.

Pont pariuri: Over2.5

Miza: 7/10

Cota: 2.20

Adaugat de: Király Zoltán

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Király Zoltán

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici