Portarul lui Lyon, Anthony Lopes - accidentat grav de o petardă! Arbitrul a oprit meciul!

Scene de coşmar în Franţa. Meciul dintre Metz şi Lyon a fost oprit de arbitru după ce o petardă aruncată din tribune l-a lovit pe portarul oaspeţilor, Anthony Lopes. Acesta a căzut ca fulgerat pe gazon şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. Nu a mai putut continua meciul şi a fost transportat la spital pentru investigaţii amănunţite! 

Inexplicabil, totul s-a întâmplat după ce Metz deschise scorul în minutul 28, prin Gauthier Hein. O altă petardă a explodat apoi în momentele în care medicii lui Lyon îi acordau îngrijiri lui Lopes! A fost momentul în care arbitrul Lionel Jaffredo a oprit meciul, considerând că nu este asigurată integritatea fizică a jucătorilor. Acesta le-a spus jucătorilor să meargă la vestiare şi să aştepte. Deşi gazdele au anunţat pe contul de Twitter că meciul va continua, arbitrul a luat ulterior decizia să suspende partida, în ciuda faptul că antrenorul lui Metz, Philippe Hinscherberger i-a rugat personal pe fanii echipei să înceteze. Oficialii clubului Metz au anunţat că i-au identificat pe cei responsabili. "Mă rog ca totul să fie bine cu Lopes", a spus colegul lui Lopes, Maxwel Cornet.

Lopes nu se putea ţine pe picioare şi era confuz, nu ştia bine unde se află. În cel mai rău caz, i-a fost afectat timpanul. Este o ruşine, mă aştept ca Liga Profesionistă din Franţa şi Federaţia să ia decizii drastice. Securitatea la acest meci trebuia asigurată de clubul gazdă,

---a declarat preşedintele lui Lyon, Jean-Michel Aulas

Robert Lewandowski a păţit-o şi el la meciul cu România din preliminarii. "Preţ de 2-3 minute nu am ştiut ce se întâmplă", a dezvăluit starul lui Bayern Munchen după meciul de pe "Naţional Arena". Cel mai probabil, România va juca următoarea partidă din preliminarii, pe 26 martie cu Danemarca, fără spectatori. 

 

Foto: AFP

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi