Share

Ponturile zilei în NBA – 11 Ianuarie 2017

Baschet

Adaugat de: Marius Huţu

10 Ian 2017 14:56 1,5k 0

Cele mai importante echipe din NBA, atât din Conferința de Vest, cât și din Conferința de Est, vor fi la noapte în arene. Programul este mai mult decât atractiv, ponturile recomandate fiind de la trei partide. 

Logo Houston Rockets
Logo Charlotte Hornets
Houston Rockets
Charlotte Hornets
VS

Pont recomandat Houston Rockets VS Charlotte Hornets

Houston este una din cele mai în formă echipă ale sezonului, dar și ale momentului, la ora jocului având opt victorii consecutive și un record de 19-2 începând de la 1 decembrie. Practic, în acest sezon, Harden & Co au realizat cele mai lungi două serii de victorii consecutive din ultimii 5 ani, prima fiind de de 10 succese. Charlotte a intrat într-o perioadă mai puțin favorabilă, dar rămâne una din echipele cu pretenții în Est. Cu mici excepții, ambele echipe au fost foarte ofensive în ultima perioadă. Calculat doar pe meciurile din 2017, Hosuton are o medie de 115.4 puncte, iar Charlotte – 108.4 puncte, astfel că am selectat un over. Fiecare echipă va avea probabil câte o absență notabilă, Eric Gordon (Houston), respectiv Nicolas Batum (Charlotte). Primul este jucătorul din ligă cu cele mai multe coșuri de 3 puncte realizate în acest sezon, nu mai puțin de 145, devansându-i pe Stephen Curry (Golden State) – 144 și Kyle Lowry (Toronto) – 121.

Pont pariuri: Houston Rockets – Charlotte Hornets. Total puncte peste 221.5

Data: 11 Ian 2017 03:00

Miza: 8/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 4

80%

Nu 1

20%

Logo Utah Jazz
Logo Cleveland Cavaliers
Utah Jazz
Cleveland Cavaliers
VS

Pont recomandat Utah Jazz VS Cleveland Cavaliers

Le Bron James, Kyrie Irving și Kevin Love au funcționat impecabil la ultimul meci pentru Cavs disputat cu Phoenix, toți trei reușind să înscrie cel puțin 25 de puncte. S-a întâmplat pentru a treia oară în trei sezoane când ”Big Three” a realizat o astfel de performanță. Și la precedentul joc cu Brooklyn, ”artileria grea” a campionilor a adunat peste 80 de puncte. Rămâne de văzut cum se vor descurca oaspeții acestui meci și în fața lui Utah, una din cele mai bune echipe de apărare din acest sezon. Cleveland are un record de 8-2 în acest sezon cu echipele din Vest și la forma sportivă pe care a arătat-o în ultimele zile cred că se va impune și cu această ocazie. Utah a pierdut săptămâna trecută cu Boston și Toronto, ambele adversare reușind să depășească granița celor 100 de puncte. Cu James, Irving și Love în echipă, dar și cu posibilul nou-sosit Kyle Korver în ”uniforma”, mizez pe faptul că echipa campioană va depăși la rândul ei 100 de puncte. Gazdele au tot lotul apt de joc, la Cleveland lipsesc în continuare Andersen și Smith.

Pont pariuri: Utah Jazz – Cleveland Cavaliers: total puncte Cleveland peste 102.5

Data: 11 Ian 2017 04:00

Miza: 9/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Logo Golden State Warriors
Logo Miami Heat
Golden State Warriors
Miami Heat
VS

Pont recomandat Golden State Warriors VS Miami Heat

Pe lângă faptul că a pierdut 11 din ultimele 13 jocuri, Miami are multe absențe înaintea partidei cu Golden State Warriors. Astfel, sunt multe indicii conform cărora gazdele vor câștiga la scor acest meci. În plus, vicecampionii sunt pățiți la ultimul joc de pe teren propriu cu Memphis, pierdut după ce au condus cu 24 de puncte, motiv pentru care vor avea, probabil, o cu totul altă abordare. Dacă Los Angeles Lakers a reușit să-i înscrie 127 de puncte echipei din Miami în urmă cu 4 zile, de ce nu ar reuși și Golden State să se apropie de această performanță? Echipa gazdă are o medie de 117.5 puncte, având cea mai bună ofensivă din ligă. Miami va fi fără Haslem, Winslow, Richardson, McRoberts și Bosh.

Pont pariuri: Golden State – Miami Heat: total puncte Golden State peste 116.5

Data: 11 Ian 2017 05:30

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 4

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

26

Castigate:

19

Pierdute:

7

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

FCSB vs Astra. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.55 20 Mai 2018 20:45 0