Share

Pronostic pentru Yunseong Chung - Pascal Meis, ITF Spania F1, 15.01.2018

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Ian 2018 19:57 442 0
Logo Yunseong Chung
Logo Pascal Meis
Yunseong Chung
Pascal Meis
VS
12:30 15 Ianuarie 2018
ITF Spania F1

Analiză și informații pentru Yunseong Chung v Pascal Meis

Turneul ITF Spania F1 are loc în Manacor, iar în această analiză voi detalia partida dintre Yunseong Chung și Pascal Meis, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Manacor este un oraș de 40.000 de locuitori situat pe insula Mallorca, fiind printre cele mai importante destinații turistice din Spania. Iar oamenii nu vin aici în Insulele Baleare doar pentru climă și mare, ci și pentru faptul că în apropiere de Manacor este Porto Cristo, un sat tradițional care este întotdeauna un punct de reper în itinerarii. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel, însă foarte important. 
Gazda este Academia Rafael Nadal, deja celebră în lume, sponsorizată de Movistar, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. Și evident tenismenii au aici cele mai bune condiții posibile, complexul fiind foarte modern. 
Tabloul de concurs este puternic, având nume precum Munoz de la Nava, Miralles, Gimeno Traver sau Musialek. 

Pascal Meis este un german de 24 de ani, clasat pe locul 554 ATP. 
Iar Meis este foarte solid de aproape 4 sezoane, un tenismen care impresionează la nivel de ITF, însă care nu a făcut trecerea spre ATP, fiind foarte greu să o facă și în viitorul apropiat. 
Însă aici este printre cei mai valoroși și talentați, având ca deziderat imediat intrarea în premieră în topul 500. 
Anul său 2017 a fost chiar bun, Pascal având sferturi de finală la ITF Spania F3, sferturi de finală la ITF Croația F1, sferturi de finală la ITF Croația F3, titlu la ITF Ungaria F3, sferturi de finală la ITF Cehia F3, sferturi de finală la ITF Belgia F1, semifinale la ITF Olanda F3, semifinale la ITF Olanda F5 și semifinale la ITF Olanda F28. 
Toate acestea pe zgură, suprafață pe care mi se pare că se descurcă foarte bine, jocul său fiind adaptat mult mai bine decât pe hard. 
Finalul de an nu a fost cu succes, însă tocmai fiindcă a jucat doar pe terenuri rapide, și chiar dacă are set luat lui Piros (locul 556 ATP), nivelul său a fost scăzut. 

Yunseong Chung este un sud coreean de 19 ani, clasat pe locul 622 ATP. 
Câteva lucruri sunt de spuns despre Chung, cel mai important fiind faptul că el foarte rar evoluează în afara Asiei, majoritatea tenismenilor din acea zonă de altfel preferând să rămână pe teren propriu și în condiții care ii avantajează. 
Celălalt lucru foarte important mi se pare faptul că Chung este mare specialist pe hard, și rareori participă la competiții pe zgură. 
De altfel, sezonul trecut el are doar un turneu pe zgură, la ITF Coreea F5, pierzând în optimi 5-7 6-7 cu Lee (locul 761 ATP). 
În rest, în 2017 a stat doar pe hard, având sferturi de finală la ITF Coreea F4 și sferturi de finală la ITF Thailanda F8, în rest o multitudine de optimi de finală, ceea ce în acest format înseamnă turul 2. 
Finalul de an nu a fost prea bun nici în cazul său, în decembrie având două înfrângeri:

- 2-6 3-6 cu Podzus (locul 564 ATP), la ITF Thailanda F10, pe hard
- 6-3 5-7 6-7 cu Trongcharoenchaikul (locul 487 ATP), la ITF Thailanda F11, pe hard

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

Deschide cont utilizând codul promoțional ”TENIS” și joacă pronosticul recomandat la o cotă specială de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei!

Pont Yunseong Chung vs Pascal Meis: Pascal Meis castiga

Pascal Meis este un sportiv foarte bun în ITF, un tenismen care este aproape de primii 500 în lume, performanță pe care probabil o va atinge în curând. Mi se pare foarte bun pe zgură, având anul trecut de altfel chiar și un titlu pe această suprafață, plus câteva semifinale, iar în Mallorca tradițional joacă bine. Yunseong Chung este cumva opus, deoarece nu participă foarte des pe zgură, având o singură competiție pe această suprafață în 2017, pierzând în optimi. În rest, el a jucat doar în Asia, doar pe hard, cu rezultate mixte, netrecand de sferturile de finală. Consider astfel că Meis este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Pascal Meis castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici